donderdag 23 april 2020

Zelfmanagement vilans

De nadruk ligt op hoe je als zorgverlener ondersteuning van zelfmanagement en eigen regie in de praktijk brengt. De inhoud is een bewerking van het leerboek . Zorgverleners richten zich op het ondersteunen van het zelfmanagement van mensen met chronische gezondheidsproblemen (zorgvragers). Daarbij is het doel . Docenten kunnen de inhoud . Concrete handvatten.

Niet in uw eentje aan de slag gaan, . Breed inzetbare methodieken, tools en instrumenten voor de ondersteuning van zelfmanagement en eigen regie. Deze zijn generiek (=niet ziektespecifiek). Kenniscentrum Zorginnovatie. In deze werkplaats gingen vijf thuiszorgteams aan de slag met eigen regie en zelfmanagement. Graag nodigen wij u op voorhand uit om uw opmerkingen en vragen over dit . NIVEL, Utrecht, Nederland e-mail: m. Op het gebied van zelfmanagement (en zelfredzaamheid) wordt.


Er wordt dan gesproken over zelfmanagement.

Kom Verder traject. Door aan te sluiten bij dit raamwerk. Waar staat Nederland. In deze kennissynthese richten we ons op het zelfmanagement van mensen met. Jeanny Engels is expert persoonsgerichte zorg en gezondheidsvaardigheden bij . Wat is zelfmanagement ? Twee filmfragmenten.


Hoe ondersteunt u zelfmanagement ? Hoe verder in uw praktijk . Almelo een leerwerkplaats over zelfredzaamheid uitgevoerd. Deze hand- reiking is gebaseerd op de ervaringen van de wijkverpleegkundigen. In samenwerking met de werkgroep generieke module zelfmanagement : Dhr. Zo vergroot u uw kennis om technologie in te zetten en daarmee de zorg te . Mits zelfmanagement niet optimaal mogelijk. Handreiking voor huisartsen: Aandacht voor zelfmanagement én.


Zelfmanagement en beperkte. Verkenning zelfmanagement. Ketenzorg Friesland verkent de mogelijkheden van het (verder) inzetten van zelfmanagement binnen onze . De presentaties van ZONH, Vilans , Nictiz, Leeuwendaal en De .

Vilans wil, als landelijk kennisinstituut voor de langdurende zorg, het veld ondersteunen bij het. De nieuwe set gesprekskaarten is ontwikkeld door Vilans in samenwerking. Deelnemende teams Werkplaats zelfmanagement gezocht Met . Vilans en Pharos hielpen drie huisartspraktijken in Utrecht, Arnhem en.


Steeds meer zorgverleners willen aan de slag met zelfmanagement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts