vrijdag 17 april 2020

Live debat gemeenteraad amsterdam

Live debat gemeenteraad amsterdam

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Contactgegevens maker: Website: . In onderstaande kaart vindt u alle live uitzendingen in Nederland en België. Klik op de vergadering om direct naar de uitzending te gaan. Wilt u ook live uitzenden. Geüpload door Muchkaasse Spoeddebat met Halsema en antiracisme-demonstratie in.


Live debat gemeenteraad amsterdam

Het debat was hier live te volgen, inmiddels is het afgelopen. Oppositiepartijen willen weten waarom de . Daarover viel ook de burgemeester zelf in het debat. Halsema moet zich woensdag verantwoorden in de gemeenteraad tijdens een. Volgens Het Parool zijn ruim tienduizend mensen aanwezig bij deze Black Lives Matter-manifestatie. Halsema rond het Black Lives Matter-protest op de Dam.


Live : Nederland geeft Suriname extra coronahulp . Stand van zaken debat krakende uitgeprocedeerde asielzoekers april . In steeds meer gemeenten en provincies worden vergaderingen live via het internet. De invloed van het RIA op het politieke debat lijkt minimaal, de raadsleden . Opdat de gemeenteraad (maar vooral ook Femke zelf) tijdens de. Onze petitie is ingebracht stuk in de raadsvergadering ( live te volgen).


Live debat gemeenteraad amsterdam

Amsterdamse gemeenteraad overleefd. Ministerie van Financiën. Lid commissie Politieke Inhoud en Debat.


Zie jij ook de noodzaak van het vrije, publieke debat ? Wij, de redactieleden van De Balie Live Journalism, doen onderzoek naar belangrijke. Online via LIVECAST. Erfpachter als melkkoe van de gemeente.


Daar wil ik de burgemeester over bevragen in het debat. Muntplein voor de betoging van BLM Belgium (Black Lives Matter Belgium). Corona confronteert gemeentesecretarissen met een nieuwe realiteit. Eerste Campus Living Room Session.


Voortgangsrapportage House of skills behandeld in gemeenteraad. Labels: Gemeenteraad. Dit laat ze weten tijdens een debat over luchthaven Schiphol. De openbare verhoren waren integraal en live op internet voor het publiek.


We willen nu eerst gesprekken hervatten tussen politie, gemeente en inwoners over etnisch. Livestream – D-Day voor Femke Halsema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts