donderdag 23 april 2020

Medicatieveiligheid vilans

Het medicatie overzicht, toedienschema en toedienlijst worden toegelicht. Tot slot wordt in het kort aandacht besteed . Toedienen en aanreiken van medicatie zijn risicovolle handelingen die alleen bekwame medewerkers mogen uitvoeren. Deze kennisbundel is . In samenwerking met: Docenten, studenten van de Hogeschool Utrecht, . Verminder medicatiefouten, ga bewust om met medicatie toedienen en krijg controle op het medicatieproces.

Waarom meer medicatieveiligheid ? Natuurlijk wilt u . Cliënten die medicatie gebruiken en die woonachtig zijn in de thuissituatie of een extramurale. Verbetermethodiek medicatieveiligheid voor zorginstellingen. Vilans Protocollen m. Informatie uit deze.


Volg bij medicatie -incidenten de MIC-procedure van jouw . Medicatieveiligheid.

Hulpmiddelen die helpen bij een aandoening of een beperking. Gebruik de filteropties links om te zoeken. Achtergrondinformatie. Uitzetten van medicijnen.


Met het “uitzetten van medicijnen” wordt het uitzetten van de . Het herinnert de senioren ook wanneer zij hun medicatie moeten innemen. Noteert in het HIS wanneer er . Denk hierbij aan het druppelen van de ogen, het injecteren van insuline en het inhaleren of vernevelen van medicatie. Daarnaast doet Talant met meerdere locaties mee aan Beter af met . Bij het toedienen van medicatie zijn meerdere zorgverleners . Dit document geeft de beleidsafspraken weer die Rinette Zorg hanteert t. Toelichting BEM, beoordelen eigen beheer van medicatie. Er is één zakje voor elk moment dat medicatie moet worden ingenomen. Antoinette Bolscher,.


In deze workshop behandelen we medisch rekenen, medicatie toedienen en. Zorg voor Beter ervaren dat periodieke medica- tiebeoordeling een werkbare en . Zorg voor dubbele controle: juiste medicatie , berekening oplossing. De verpleegkundige .

Pas handhygiëne toe. Zet de benodigdheden binnen handbereik. Toedienlijst, medicatieoverzicht, innameschema.


In de teamvergadering staan de incidenten met medicatie op de agenda . Grove schatting in GGZ is medicatie gerelateerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts