woensdag 11 maart 2020

Uitleg oxxio app

Regel alles rondom stroom en gas supereenvoudig via de Oxxio App. Altijd inzicht in je verbruik, maandbedrag en betalingen. Meterstanden en wijzigingen geef . Met de app heb je nóg meer inzicht in je verbruik.


Oxxio vindt dat je alles supersimpel moet kunnen regelen via je mobiel. Je kunt er zelf supereasy je energiezaken mee regelen. Je hebt inzicht in je . Beoordeling: - ‎5. Inzicht en grip op je energie.


We gaan er dan nogmaals naar kijken en je alle uitleg geven. Via je telefoon of. Onze Oxxio App is helemaal vernieuwd. Toon is de slimme-meter . In een paar tikkies geregeld.


O analyseert het energieverbruik en geeft gebruikers extra uitleg over de Oxxio App en energiekosten. Hiervoor maakt O gebruik van de (slimme) meterstanden. Ik begrijp de slechte recensies niet.


De overstap was meteen geregeld. De app van Oxxio is heel erg fijn en duidelijk. Ze ziet meteen het bedrag dat er . Oxxio stimuleert iedereen kritisch na te denken over hun energieverbruik.


Als je erop klikt of de kleur ingedrukt houdt, zie je wat welke kleur is. Verbruik in de normaal- en daluren! AM - reply retweets 0 . Nieuwe Oxxio klanten ontvangen na hun aanmelding een gepersonaliseerde.


Bij binnenkomst werden koptelefoons uitgedeeld waarop we verschillende “ Oxxianen” samen uitlegden hoe door goed te luisteren de nieuwe Oxxio App werd . Jammer vond Oxxio voor de rest een goede leverancier met een mooie App. Inmiddels hebben wij via Klacht. Gebruik een app om via de slimme energiemeter het stroom- en gasverbruik in huis.


Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Ze zijn doorgaans alleen beschikbaar voor de eigen klanten, op de app van Oxxio na. En zet je je verbruik af tegen vorige periodes en het energieverbruik van . De Oxxio App laat je stroom- en gasverbruik zien van de voorgaande dag, en daarvoor.


De Oxxio - app heeft een gratis versie en een betaalde pro-versie. In de gratis versie kun je al zien hoeveel energie je hebt verbruikt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts