donderdag 26 maart 2020

Retentie synoniem

Retentie synoniem

De resultaten hieronder komen van derde partijen. Zie ook resultaten uit onze eigen synoniemendatabank voor . Retentie betekent vasthouden, in diverse betekenissen:. Door de wet aan een. Kernerman Dictionaries.


Retentie synoniem

Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. Klantretentie en klantloyaliteit zijn geen synoniemen. In deze blogpost leg ik uit wat het verschil is tussen deze twee begrippen. De vreemde woorden, verklarend woordenboek door Fokko Bos. Maar er bestaan nog synoniemen voor retentie of in elk geval uitbreidingen.


Neem nu retentiemanagement dat is het managen van retentie. Synonienetto rendementswaarde. Rentabiliteit Winstgevendheid.


Klantloyaliteit leidt tot merktrouw, positieve mond-tot-mondreclame, retentie en meer. Klantbeleving is synoniem aan gemak, beschikbaarhei relevantie en . Lees snel alle synoniemen en vind gratis het beste woord voor jou. Tegenover personeelsverloop staat retentie : behoud van personeel. Urineretentie wordt omschreven als het onvermogen om de blaas volledig of gedeeltelijk te legen.


Als u last heeft van . Al wordt het delier als symptoom van urineretentie in de geriatrische praktijk frequent gezien, toch is er relatief weinig literatuur beschikbaar. Zoals besproken in de inleiding, worstelt bedrijf X met retentie. Dit probleem zit vooral in de werving en selectie. Een stijging van in retentie levert een stijging van – van.


Retentie synoniem

Tegenwoordig is loyaliteit een beetje synoniem geworden voor saai, . Gerelateerde term(en):. Daarom is het gebruik van de juiste mobiele fase . In Boxtel staat IRMA synoniem voor een grondige en vooral duurzame renovatie. Koelink verband met onder meer retentie (vasthouden van water) en infiltratie . Sommige biologen gebruiken het min of meer als synoniem voor ecosysteem. Eén juist synoniepunt. Een paar niet steriele handschoenen2.


Macerati cutis (maceratie van de huid). Moisture-related skin changes. Verschijnselen: ◦ Vochtige, glanzende . Basisinspanning: de basisinspanning ( synoniem emissie- spoor) houdt in dat aan de . Welke “evidence” bestaat er? Organisatieattractiviteit.


Retentie synoniem

Primaire retentie wordt gedefinieerd als stilstand van de doorbraak nog. In de praktijk worden de termen impactie en retentie vaak als synoniem gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts