donderdag 12 maart 2020

Reizen naar zwitserland in coronatijd

Reischecklist Zwitserland. Voorkom vervelende verrassingen op reis. Raadpleeg ook de van deze website voor het overzicht met kleurencodes.


Reizen uit België naar de landen van de . Verstandig op reis naar Zwitserland.

Zwitserland , inclusief Luzern op deze foto, wacht op u tot na de coronacrisis. Helaas heeft het coronavirus (COVID-19) reizen. Het kan zijn dat je bij de grens wordt gecontroleerd op symptomen van het coronavirus. Quarantaine en Covid-(PCR) test, Mits vrij van klachten zijn er . Bereid uw reis goed voor, en bekijk welke maatregelen er gelden in Zwitserland.


Corona maatregelen. In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-vakantie.

In dit artikel lees je de belangrijkste regels en adviezen omtrent corona en een. De officiële website van de nationale dienst voor toerisme . Check het actuele overzicht van reisrestricties in verband met het coronavirus voor elk land ter wereld. Ben jij opzoek naar actie en avontuur? Dan is dit de perfecte groepsreis voor jou.


Hoogtepunten van deze reis. Voor de echte avonturiers: . Door de uitbraak van het coronavirus liggen sommige hervestigings- en . Je vakantie ziet er door het coronavirus wellicht iets anders uit dan je gewend bent. Ga je met de auto naar Italië? Onze reizen naar Kranjska Gora in Slovenië zijn geannuleerd. Dit vignet kunt u aan de grens kopen of bij de ANWB.


De reisadviezen zijn vandaag versoepeld: we mogen weer op vakantie naar. Ook de Nederlandse overheid past op dat moment het reisadvies aan van code oranje naar code geel. Haal die latten dus maar van zolder, . Bij Bolderman reizen kunt u kiezen uit verschillende vakanties naar Zwitserland.

Een treinrit met de Glacier Express wordt gezien als één van de mooiste treinreizen ter werel met spectaculaire uitzichten op besneeuwde bergen en dalen. Tenminste, als corona niet weer ineens oplaait én als de Nederlandse overheid het geldende reisadvies aanpast naar positief. In dat geval kunnen we vanaf 15 . Zoek je iets wat niet op onze website te vinden . Plus en Mondial Tours Nederland BV volgen het nieuws en houden wij ook de berichtgeving van het ministerie . Houd rekening met reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) en houd updates van de Wereldgezondheidsorganisatie in de gaten.


Bekijk hier onze vakanties in Zwitserland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts