donderdag 17 oktober 2019

Doopnamen op geboortekaartje

Doopnamen op geboortekaartje

En we hebben al wel doopnamen , we vernoemen ze naar onze ouders. Moet ik de doopnamen op het geboortekaartje zetten? Hoe naam op geboortekaartje ? Zwangerschapspagina feb.


Achternaam direct achter de voornaam op geboortekaartje. Notering van volledige namen op het geboortekaartje – Het. Heeft jouw kindje ook een tweede naam (ook wel doopnaam genoemd)? Een doopnaam is de voornaam die een kind krijgt bij de doop.


Doopnaam teksten geboortekaartje. Deze naam kan afwijken van de naam die . Ook kun je de doopnaam of een eventuele tweede naam van je pasgeboren kindje vermelden op het kaartje. Controleer ook meteen even de spelling. Wat moet er op een geboortekaartje staan? Vergeet niet om naast de voornaam ook de eventuele doopnamen te vermelden.


Tekst in het midden. Op een geboortekaartje zet je alle doopnamen. Speciaal voor jou deze handige checklist. Natuurlijk mag de naam niet ontbreken. Ook dit is niet noodzakelijk.


Wanneer jullie baby enkele doopnamen heeft zet je die bovenaan met daaronder de roepnaam. Bijvoorbeeld: We zijn blij met de geboorte van Bartholomeus . Wat zet je op het geboortekaartje , naast de naam en geboortedatum van je baby ? Dit kan bijvoorbeeld ook een doopnaam , tweede en of derde naam zijn. Naast de naam van de baby horen . Hallo dames, Het geboortekaartje is af.


Doopnamen op geboortekaartje

Checklist geboortekaartje. Een geboortekaartje versturen en vergeten de naam van je andere dochtertje. Handig voor op het geboortekaartje , dan hoef je er niet zo nadrukkelijk zoon of dochter bij te zetten. Senna Loïs, Jip Siebe en River Boaz zijn duidelijk genoeg. Hulp met de opmaak ervan nodig, mail ons gerust!


Geboortekaartjes : We sturen nog altijd ouderwets geboortekaartjes ,. Extra of doopnamen. De lengte van het kindje. Een gedichtje, songtekst of ( bijbel)tekst. Overige informatie die je kunt vermelden op het geboortekaartje.


De doopnamen hoeven niet vermeld te worden, als je dat niet wilt. Op het geboortekaartje schrijf je dus officieel eerst zijn naam. Dat zou zómaar op het geboortekaartje kunnen staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts