maandag 28 oktober 2019

Context synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Engels) op mijnwoordenboek. ConTEXT is een freewareteksteditor voor softwareontwikkelaars. Zelfstandig naamwoord: con-text de context de contexten. Synoniemen situatie.


Voorbeelden: `Je moet . Een synoniem of evenwoord van een bepaald woord in een taal is een ander woord. Wanneer gebruik je een synoniem ? Hoewel synonieme woorden hetzelfde betekenen, worden ze niet altijd in dezelfde context gebruikt. Dien je meerdere synoniemen te gebruiken in je content om beter te.


Dat deel van de context (van een archief) dat niet tot de directe archiefvormer behoort;. Een vaak gebruikt synoniem hiervoor is het begrip documentaire . In deze laatste betekenis is „achtergrond” een synoniem van „ context ”. Dalam arti yang kedua ini, ”konteks” bersinonim dengan ”latar belakang ”. Zulke minder formele woorden zijn vooral in een geschreven context bruikbaar, maar als u veel van die woorden in een tekst. Context van de gebruiker. PDFPresentations › kris wwwling. Set van synoniemen per concept (keywords als seeds).


Context synoniem

Distributionele similariteit van contextfeatures om betekenisverwante woorden (types) . Let op: niet elk alternatief in deze lijst is in elke context zomaar te gebruiken. Vertalingen van vervallen verklaren synoniemen. Achtergrond sociaal. Sociaal werk in een superdiverse context vereist competenties om.


De sociaal-emotionele ontwikkeling is de ontwikkeling van een eigen persoonlijkhei overeenkomstig met verwachtingen en gedragingen uit de sociale context. Velen van ons denken niet eens na over wat een context - synoniem is. Ondertussen is het antwoord op deze vraag heel eenvoudig.


Context synoniem

We zullen in dit artikel . Nog geen vijf jaar later staat het blauwe piepschuim synoniem aan een . Berichten over synoniem geschreven door floorjm. Opbergmap heeft meer dan één betekenis, afhankelijk van de context. Zie alle synoniemen hieronder. Vul de zinnen aan met een synoniem uit het kader.


Tippi Wan op een negatieve manier zijn gaan gebruiken als synoniem voor een Aziatische oppas of schoonmaakster. En dan is het werkwoord gaan ook nog een synoniem voor zullen. Afhankelijk van de context. Ik denk dat ik morgen de uitslag van mijn . In the context of this course, an article is a contribution to an academic journal.


Context synoniem

Duitse synoniemen voor nicht mehr teilnehmen - Interglot woordenboek Toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts