dinsdag 15 oktober 2019

Cijferlijst hbo opvragen

Bent u uw diploma, certificaat of cijferlijst kwijt, of is het beschadigd? Dan kunt u vaak een vervangend document aanvragen of downloaden: Vul de diplomahulp. Het ziet er anders uit dan uw originele diploma en cijferlijst. Echtheid controleren. Een digitaal uittreksel is een pdf-document met een certificaat.


Bijvoorbeeld als u het origineel kwijt bent door brand of diefstal. Onderwijssoorten in het diplomaregister. Maar geen paniek: in twee archieven in het noorden én in een online diplomaregister liggen de cijferlijsten van bijna iedereen opgeslagen.


De DIV beoordeelt en verwerkt de . Diploma of cijferlijst kwijt: opvragen. U kunt ook gegevens opvragen bij de onderwijsinstelling waar u examen heeft gedaan. Ben jij je diploma, certificaat of cijferlijst kwijtgeraakt? In veel gevallen kan DUO een vervangend document leveren.


Een vervangend document kost € 7-. Als je via het HBO wil instromen, hebben we je HAVOeindcijferlijst of je MBOeindcijferlijst nodig. Dit kan ook als u een andere naam hebt . Je kunt een gewaarmerkte kopie van je RUG-diploma op drie manieren aanvragen:. Indien het diploma kwijt is, certificaat of cijferlijst dan kunt u een zogenaamde Verklaring Afgelegd Examen aanvragen.


Dit document vervangt uw originele . De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) bewaart alle getuigschriften en cijferlijsten van afgestudeerden in het digitale . De Faculteit der Rechtsgeleerdheid verstrekt alleen geschoonde cijferlijsten , dat wil zeggen cijferlijsten waarop alleen de behaalde voldoendes worden vermeld. Gewaarmerkte kopie cijferlijst. Heb je een gewaarmerkte kopie van je cijferlijst nodig welke je aan de Erasmus Universiteit hebt behaal dan is deze persoonlijk . Waar kan ik dat doen? Hoeveel verzoeken tot inschrijving kan ik doen via Studielink? Welke toelatingseisen gelden voor studenten met een hbo propedeuse?


Het kan voorkomen dat je je diploma bent kwijtgeraakt. Lees verder om te zien wat je dan kunt doen. Dan kun je een gratis diplomawaardering aanvragen.


Ook als je geen diploma of cijferlijst van je opleiding meer hebt. Lees alles hierover op de pagina . Dit betekent dat de kans klein is dat zij die informatie bij jou opvragen. Als u een tentamen heeft afgeleg ontvangt u de definitieve uitslagbrief met uw cijfer of beoordeling voldoende.


Als u alle tentamens binnen een blok met een . Voor werk of studie in het buitenland heb je vaak een gelegaliseerd diploma nodig. Of een ander gelegaliseerd opleidingsdocument, bijvoorbeeld jouw cijferlijst. Je ontvangt je cijferlijst en supplement in het Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts