vrijdag 21 december 2018

Trouwen gemeente den haag corona

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gelden er strikte. Wilt u een trouwambtenaar die niet in de gemeente Den Haag is benoemd als . Wilt u trouwen of wilt u een partnerschap aangaan? U kunt uw voornemen in elke gemeente kenbaar maken. Ga naar het Haagse Afsprakensysteem:.


Trouwen gemeente den haag corona

Boek uw huwelijk of. Dit betaal je als je wil trouwen in Den Haag - Indebuurt. Trouwen in Den Haag ? Naast de mooiste jurk, de ringen en een prachtige taart, kan het officiële gedeelte in het stadhuis . Melding-trouwen-of-ger. In uw melding geeft u aan op welke datum u wilt trouwen.


In verband met de corona -maatregelen mogen er momenteel maximaal personen. Bruidsparen hoeven in coronatijd niet meer alleen te trouwen in. De gemeente Zoetermeer zorgt voor een livestream, die via internet te volgen is. Basisscholen in Den Haag en omstreken mogen straks weer open, maar . Dit houdt in: Leg de datum vast wanneer u gaat trouwen of een partnerschap. Ben je op zoek naar een trouwambtenaar in de gemeente Den Haag , omdat je gaat trouwen en de trouwlocatie van je bruiloft in Den Haag is?


Trouwen gemeente den haag corona

In dit artikel lees. En wilt u in Nederland trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? Geef dit dan aan bij de gemeente Den Haag. Gemeente Den Haag ( externe link).


Ook als u niet in Nederland woont, kunt u hier trouwen of een . Doe dan de melding bij de gemeente Den Haag. Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt de afspraken voor de huwelijken op een andere manier te laten verlopen. Let op: gezien de corona maatregelen verzoeken wij u -indien u binnenkort een huwelijk wilt laten voltrekken of wilt . Voordat u een melding doet. Woont u beiden niet in Nederlan maar heeft tenminste één van u wel de Nederlandse nationaliteit, dan moet u contact opnemen met de gemeente Den Haag , . Lees meer informatie over trouwen tijdens de coronacrisis in de veel gestelde vragen.


Trouwen gemeente den haag corona

Dit doet u bij de afdeling Landelijke Taken van de gemeente Den Haag. Legalisatie buitenlandse huwelijksakte of partnerschapsakte. Dan kunt u de melding . Als u de buitenlandse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts