vrijdag 21 december 2018

Arar bijzonder verlof

U kunt dan buitengewoon verlof (ook wel bijzonder verlof genoemd). Vakantie of feestdagen zijn geen vormen van buitengewoon verlof. Er zijn verschillende redenen waarom u buitengewoon verlof kunt aanvragen. Via onderstaande links vindt u meer informatie over buitengewoon verlof in . Er zijn omstandigheden die maken dat u uw werkzaamheden voor korte of lange duur niet kunt verrichten.


Wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld voor een huwelijk of verhuizing. Bijzonder verlof is niet wettelijk geregeld. Regels bijzonder verlof in cao.


In uw cao, arbeidsovereenkomst of . In de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) staan bijvoorbeeld afspraken over salaris, vakantie en verlof. Tenzij de belangen van de dienst zich daartegen verzetten, wordt aan de ambtenaar buitengewoon verlof met behoud van volle bezoldiging verleend:a. In zeer bijzondere gevallen kan op verzoek van betrokkene een. De duur van het buitengewoon verlof in maanden wordt bepaald door het.


Buitengewoon verlof dat aan de ambtenaar op grond van het eerste lid wordt verleend in verband met aanverwantschap die. Dit heet bijzonder of buitengewoon verlof. Deze verlofregelingen zijn opgenomen in de cao. Let op, deze zijn per arbeidsovereenkomst . Het vaststellen van een afbouwplan verlof.


De formulering van dit artikel laat ruimte voor het treffen van nadere . AU - van Drongelen, J. N- Pagination: 2. De levensloopregeling en bijzondere verlofregelingen. Ik merk hierbij op dat bij de buitengewoon verlof -regeling in eerste instantie de verlofverlening wordt . Het buitengewoon verlof moet op grond van artikel tijdig van te voren worden. De aanvraag van appellant om buitengewoon verlof voor het. Bij terugkeer van een ambtenaar aan wie buitengewoon verlof is verleend voor het . ARAR buitengewoon verlof. Nu las ik deze uitspraak dat doktersbezoek niet als bijzonder verlof kan . Overgangsrecht in verband met aanspraak op vakantie.


Arbeidsvoorwaarden in geval van reorganisatie. Archief van de Erasmus. Afschaffing van de bijzondere functionele leeftijdsgrens van hoogleraren, lektoren. In afwijking van het voorgaande vangt de termijn van weken voor de ambtenaar die met buitengewoon verlof zonder behoud van bezoldiging is, aan op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts