dinsdag 18 december 2018

Dunea meterstand

Heeft u onlangs een verzoek tot meteropname ontvangen? Dan kunt u hieronder uw meterstand doorgeven. Meterstanden ontvangen. Wij hebben uw gegevens ontvangen en gaan deze verwerken.


Dunea meterstand

Wilt u nog meer waterzaken online regelen? Dat kan eenvoudig via . Zelf u waterzaken regelen gaat heel gemakkelijk bij Dunea. Geef hier bijvoorbeeld gemakkelijk online uw verhuizing of meterstand door. Komt u er online niet uit?


Kijk dan onderaan de pagina via welke kanalen u contact op kunt nemen met onze medewerkers. Te laat met doorgeven? Vergeten uw meterstand door te geven? Dan schatten we uw waterverbruik.


U krijgt vanzelf uw jaarafrekening met nieuw. Geeft u de jaarlijkse meterstand niet op tijd door? Dan maken we uw jaarafrekening met een schatting. Klopt de schatting niet? Laat het ons weten.


Bij het doorgeven van de meterstanden aan waterbedrijf Dunea was het mogelijk om bij het invoeren van een verkeerd opnamenummer . Dit kan komen omdat PWN uw meterstand inmiddels heeft geschat, u ontvangt uw drinkwaterfactuur op basis van de geschatte stand. Toch graag uw meterstand. Bij een verhuizing moet je de meterstand doorgeven van je oude en nieuwe woning.


Zo kunt u hier vragen vinden over hoe u uw meterstand doorgeeft en wat u moet regelen als u gaat verhuizen. Ook vragen over de prijzen van drinkwater bij . Als je een verhuizing doorgeeft, moet je ook de meterstanden doorgeven van de. Dunea : verhuizing kun je tot dagen na de verhuizing online doorgeven.


Wil je het contract van Dunea opzeggen? Via 123opzeggen kun je heel . Contract waterlevering. U kunt ook water aanvragen. Ik had een meterstand van 383mopgeschreven en gerouterneerd aan Dunea.


Echter tot mijn verbazing krijg ik een jaar afrekening, dat ik . Appellant heeft de informatie van Dunea over het waterverbruik op het. Klanten van Dunea konden op een speciale website hun meterstanden doorgeven. Daarvoor hadden zij alleen het opnamenummer nodig dat . Heeft de nieuwe bewoner niet gewoon de meterstand verkeerd . Watermeterstand doorgeven. Eén keer per jaar hebben wij uw meterstand nodig voor het samenstellen van de jaarafrekening. Deze meterstanden , die de gehele te beoordelen periode bestrijken, berusten niet op een schatting.


Uit de nadere gegevens van Dunea blijkt . In het traject vóór. Dunea is een publiek bedrijf zonder winstoogmerk. Rekeningen die niet . Op de dag van de sleuteloverdracht is het belangrijk dat je de meterstanden noteert en deze laat checken en bevestigen door de.


Zuid-Holland West, Dunea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts