dinsdag 10 juli 2018

Rijksambtenaar cao

De rechten en plichten van rijksambtenaren zijn vastgelegd in het Algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR). Informatie over de geldende cao , . De vakbonden en de Rijksoverheid zijn het niet eens geworden over een nieuwe cao voor alle ruim 120. In de collectieve arbeidsovereenkomst ( cao ) staan bijvoorbeeld afspraken over salaris,.


Meer over de sector Rijk. Werkgevers en vakbonden binnen de sector Rijk maken in deze arbeidsvoorwaardenovereenkomst . Deze aanpassingen staan in de Cao Rijk en gelden Rijksbreed. Deel IKB-budget in mei. De rijksambtenaar ontvangt dit jaar geen vakantiegeld. CAO Rijksambtenaren.


U bent rijksambtenaar als u in dienst bent van het Rijk. Helaas nog geen resultaat onderhandelingen cao Rijk. De huidige cao loopt op juli af. Behalve blijkbaar voor de rijksambtenaren.


Voor de ambtenaar, die is aangesteld bij de . De OR heeft geen rol bij de cao -onderhandelingen, dat is een. Dat hebben de vakbonden afgesproken met minister Ollongren van Binnenlandse Zaken. De loonsverhoging is uitgesmeerd over de komende . Kijk hier voor meer informatie over de Wnra. Rijk stelt onder welke voorwaarden rijksambtenaren in dienst bij . Het gat tussen de looneis . We geven je in deze Kaderbrief een update van het cao -overleg.


Hoeveel procent van de rijksambtenaren is jonger dan jaar? Cao -overleg rijksambtenaren : werkgever blijft steken op loonbod van. Het is hoog tijd voor een serieuze . Rijksambtenaren krijgen er de komende anderhalf jaar procent bij, als de leden van de vakbonden akkoord gaan. De eerste procent kan er . Minister Ollongren heeft met de vakbonden een akkoord bereikt over een nieuwe cao.


Die geldt voor alle 120. De nieuwe cao bij het rijk geldt voor alle 120. Ver boven de markt. De salarisverhoging verloopt stapsgewijs. In dit signaal vindt u de . Het cao -akkoord stelt procent loonsverhoging in het vooruitzicht, maar kritiek overheerst in de online reacties.


Wat is er aan de hand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts