maandag 23 juli 2018

Preventief in een zin

Preventief in een zin

Voorbeeldzinnen voor preventief in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Zinnen waarbij de zoekopdracht deel is van een langer woord:.


Preventief in een zin

NL: We voorkomen hun preventieve aanval met een preventieve aanval. Meestal wordt preventie gebruikt in medische zin en heeft het tot doel om ziekten. Indien mogelijk besmet via zieke collega (bijvoorbeeld bijzitter): preventieve quarantaine van dagen. Evaluatie van deze termijn op advies . Prescan is een organisatie die er voor zorgt dat mensen tegen betaling preventief een scan kunnen laten maken van hun lichaam.


Heeft preventief logopedie inzetten zin bij slikstoornissen? Het gevoel invloed . Wat is de zin van het preventief aanbrengen van lokale antibiotica bij cornea- erosies en bij cornea-beschadigingen na verwijdering van een corpus alienum? PMO-aanbieder en -uitvoerder geen instelling in de zin van de KWZ is). Heeft het zin om extra vitamines te nemen?


Of moeten we echt anders gaan eten ? MinVWS › status twitter. De vraag of het zin heeft om in verpleeghuizen preventief een mondkapje te dragen, is volgens Van Dissel niet eenvoudig met ja of nee te . In de breedste zin van het woord. Toegankelijke en begrijpelijke . Heeft geen zin , zegt RIVM-directeur Jaap van Dissel.


Zo bied je alleen maar schijnveiligheid. Preventief testen tegen corona? PREVENTIEF IN DE ZIN DAT OUDERS NOOIT WEER VOOR HUN KIND OP KUNNEN KOMEN. Bij een preventief medisch onderzoek screent een arbeidsarts je werknemers op.


Preventief in een zin

Zin om schouder aan schouder met 1. Illustraties depositphotos. Concept zin routine. Handschrift tekst preventief onderhoud. Zorgverleners thuis moeten preventief een mondkapje dragen, ook bij.


Een groot deel van preventie hebt u zelf in de hand door uw gezondheid te bevorderen . Schouten zei eerder in een debat in de Tweede Kamer dat preventief. Dat is het doel van een preventief gezondheidsbeleid. De opbouw van een sportcarrière is niet zelden een . Van repressieve handelingen gaat namelijk vaak ook een preventieve. Zin en doelen (functie) van straf zijn vergelding, preventie en.


Preventief in een zin

Na drie maanden verschilt de gezondheid niet . De enige manier om het risico op eierstokkanker te verlagen, is het preventief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts