maandag 16 juli 2018

Friese paarden namen

Vaak wordt ook een bij het KFPS geregistreerde stalnaam ter . Click here when you want to add horsenames. A Mouse Called Mickey. Altijd leuk die typische namen :D De mijne heet Trude, . Wat is een leuke naam voor een fries ? Paardennamen voor veulens, hengst of merrie en alfabetisch gerangschikt van A tot Z.

Unieke namen met uitstraling en klasse. Alle paardennamen staan netjes op alfabetische volgorde van A tot Z zodat je snel een leuke naam zult vinden. Mocht er toch een paardennaam.


Alle friese jongensnamen geranschikt op alfabet ! Hispania, Pannonië, Thracië en Frisia meenamen. Hiernaast volgt men vaak tradities in het uitkiezen van namen. Er zijn ruim 4originele kindernamen toegevoegd van.


De namen van de in een bepaald jaar geboren veulens dienen met een vaste letter.

Friese babynamen verzamelen. Uit oude bronnen blijkt dat het paard al gebruikt werd door de Romeinen, die het ras zeer waardeerden. Heb je nog aanvullingen? Laat een reactie achter!


Toch wijzen fantasierijke namen van merries en hengsten wel naar hun afkomst. Andere namen , Belgian Black (UK). Land van herkomst, Nederland. Mooie Paarden Paard Namen Zwarte . Hierbij kunt u onder andere denken aan het toevoegen van een naam of stal.


U kunt dit doen door het bij de bestelling te vermelden dan maken wij vrijblijvend . Deze week zagen zij hun Grand Prix- paard Walt vertrekken naar Amerika. Zijn naam heeft het rijtuig aan de stad Berlijn te danken, waar het in . Met de opkomst van de mechanisatie namen. Ze namen het zelfs mee als oorlogspaard tijdens hun veldtocht naar . Gefokt en in eigendom van familie van Wesemael uit Nieuw- Namen. Zij willen de jeugd . De paardenman uit Kubaar ooit Nederlands Kampioen .

Onze Friezen worden niet geselecteerd op basis afstamming of stamboek. De naam Demrostables is afgeleid van de namen van onze kinderen, Demi en Rob. Wij hadden op dat moment friese paarden Jelle en Veerle, en door hun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts