maandag 16 juli 2018

Tips crisiscommunicatie

Tips crisiscommunicatie

Op welk telefoonnummer kan ik terecht met vragen over corona? Mondmaskers federale overheid. Vindt u de vragen raar en herkent u het telefoonnummer niet, hang dan. Alle informatie op de website van het crisiscentrum.


Tips crisiscommunicatie

Elke werkdag bereikbaar van tot uur. CCVO activatie Voorzitter krijgt telefoon Beslissing samenroepen CCVO of . De overheid heeft een tool ontwikkeld waarmee je kan testen of je evenement. KBDB-website krijg je onmiddellijk het telefoonnummer van de eigenaar. De data komen van verschillende . In overleg met het nationale crisiscentrum benadrukt de campagne drie belangrijke regels: Ik blijf thuis en was regelmatig mijn handen.


Nieuwsbrieven zullen enkel . Vlaanderen is welzijn. Logo van de Belgische federale overheid. Naast algemene informatie vindt u er ook nieuws en nuttige telefoonnummers. Volgende telefoonnummers zijn beschikbaar voor burgers met vragen:. FOD Volksgezondheid.


Tips crisiscommunicatie

Een telefoontolk op reservatie kan enkel via webportaal. Er zijn nieuwe maatregelen om de export te stimuleren. Solliciteer bij de federale overheid , gemeenschappen en gewesten.


Crisiscentru“Situatie is niet dramatisch, maar hoogste tijd om actie te nemen” . Je krijgt informatie over hoe je moet solliciteren,. Gemeentelijk coördinatiecomité. Provinciaal coördinatiecomité. Casualty Extraction Team.


Tips crisiscommunicatie

Verdeling stoffen mondmaskers en filters federale overheid. Coronavirus: sociaal- pedagogische premie en terugbetaling telefoonkosten voor ouderen en. Onze medewerkers blijven bereikbaar via de gewone telefoonnummers en. Zorg dat je jouw RIZIV- nummer bij de hand hebt wanneer je langs komt. Bekijk dan de veelgestelde vragen voor werkgevers en ondernemers op Rijksoverheid.


Daar vindt u links naar veelgestelde vragen over corona, waaronder . SMS Als alternatief voor de noodtelefoon in een lift, kan men het toestel. Tijdens een ramp richt de overheid steeds een crisiscentrum op waar burgers terecht . Als u positief test, wordt u gevraagd of uw telefoonnummer mag doorgegeven worden aan de . Met één oproep krijg je alle hulp die je nodig hebt. Als je in nood bent en je belt het noodnummer “112”, geef je de nodige informatie aan een operator in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts