donderdag 19 juli 2018

Google translate nederlands engels

Beoordeling: - ‎7. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best. De vertaling wordt gegeven voor de taalcombinatie ENNL.


Alive” uit het engels wordt vertaald naar “alive” in het nederlands. Vertalingen in context van translate.

Vergelijk: Deepl: Who are we following this week on social media? Een en ander betekent ook dat niet ieder . Klik in het hoofdmenu op Extra en dan Document vertalen. Geef een naam op voor het vertaalde . Deze functie werkt via . Internet › Webdiensten mrt.


Nu worden dus automatisch verschillende talen herkend.

Nederlands spreken? The Woerden cow market. One Wednesday in the year. Like als je het ook zo vind. Lost in translation: dit leer je van de meest hilarische fouten contentbureau.


Blogposts en nieuws contentbureau. In dit artikel nemen we de app eens . No Search foun please refine your search. Het doel van Wozzol is om het woordjes leren in een vreemde taal efficiënter, makkelijker en leuker te maken. Ik heb de translate ginstalleerd op mijn tablet Samsung SAndroid-versie 4. Het werkt ook offline, zonder internetverbinding dus! How do cannabis and cocaine intake affect human neurocognitive functions?


And do they have the same effects in every individual? Those are the main . Met deze dienst kun je eenvoudig woorden .

English Only forum. Hieronder vind je de widget TRANSLATE -TO-FRYSK. B:quiz -stripfiguren in het Frans. Zinnen - betekenissen en gebruik van het woord.


Free online translator enhanced by dictionary definitions, pronunciations, synonyms,. Christine van Baalen , ‎ F. Learn anytime, anywhere. We willen ook graag weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts