maandag 9 juli 2018

Overheid fnv

Overheid fnv

Onder de sector Overheid vallen de sub-sectoren decentrale overheden, onderwijs, onderzoek, rijksoverhei sociale werkvoorziening en werk en Inkomen. Lees het laatste vakbondsnieuws over de sector Overheid. FNV Overheid , Utrecht (stad) (Utrecht).


Overheid fnv

Op deze pagina deelt de FNV acties en informatie. FNVOverheid › photos › meer-loon-m. Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao Gemeenten? Praat mee, denk mee, doe mee! Jij werkt voor alle Nederlanders.


Daar zet jij je elke dag voor in. Dat gebeurt steeds vaker zonder vast . Vakbond FNV vindt dat werknemers te vaak speelbal worden van ingewikkelde financiële constructies, zoals bij Hema, en pleit nu voor een . FNV : geen noodsteun van overheid aan bedrijven als ontslagboete verdwijnt. De noodsteun aan bedrijven vanwege de coronacrisis schiet . Vakbond FNV heeft met verbazing kennis genomen van het plan van mkb- belangenclubs om ontslagvergoedingen door de overheid te laten . Leden van De Unie hebben vaak een leidinggevende functie.


Overheid fnv

De vakbon die in universiteitsverband . FNV Catering heeft er bij minister Koolmees van SZW op aangedrongen de cateringsector (ruim 1bedrijven en 1medewerkers) ook na . FNV : “ Overheid moet kritischer zijn op marktwerking”. Marktwerking zou leiden tot betere dienstverlening en efficiëntie. Zo verkocht de overheid. Een universiteit van ons allemaal. Onze Universiteit is een verzamelplaats van kennis, kunde en ervaring.


FNV - Overheid introduceert binnen BZ het netwerk FNV -Professionals. FNV - Professionals ondersteunt medewerkers met de voor hen belangrijkste vragen . In de nieuwe FNV komen de vakbonden uit de publieke sector en de vroegere. Hoogopgeleide professionals bij de overheid vormen ongeveer een kwart van . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bestuurder team Lagere Overheid.


Overheid fnv

FNV wil dat KLM zoveel mogelijk banenverlies voorkomt voor het grond- en cabinepersoneel, ook voor mensen met een tijdelijk contract. Mari Martens van FNV Handel over supermarktwerk tijdens de crisis. Ria Cats Amsterdam De vakcentrale FNV eist dat bedrijven waaraan de overheid een opdracht of aanbesteding gunt,. Bij de RUG hebben we geluk met een groep actieve FNV leden.


AFNL-NOA, Bouwend Nederlan CNV, FNV Bouwen en Wonen, FNV Metaal, NEPROM, OnderhoudNL, Techniek Nederland en Woonbond. Vakbond FNV en de overheid staan donderdag tegenover elkaar in de rechtszaal om het loonakkoord voor overheidspersoneel, dat het . Een op de zes rijksambtenaren is weleens onder druk gezet iets te doen wat eigenlijk niet hoort. Daarmee lijkt nog niet alle . Ik ben een nieuw gezicht aan de cao-tafel van de sector .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts