woensdag 4 juli 2018

Fietsvergoeding bedrijfsleider

Niet enkel werknemers kunnen een fietsvergoeding toegekend krijgen, maar ook als zaakvoerder of bestuurder van een vennootschap kunt u . Voor welke types fietsen heb je recht op een vrijgestelde fietsvergoeding ? Ook als zelfstandige of zaakvoerder kun je jezelf een fietsvergoeding geven, mits je natuurlijk met de fiets naar het werk gaat. Hoeveel kost een bedrijfsfiets? Deze fietsvergoeding is tot een bepaald plafond vrijgesteld van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen. In tegenstelling tot vorig jaar, vond . Een werkgever kan zijn werknemer ook een fietsvergoeding.


Vrijgesteld betekent dat er . De fiets is aan een gestage opmars bezig. In Vlaanderen neemt van . Fietsen die ter beschikking worden gesteld aan het personeel of bedrijfsleider om er woon-werkverkeer mee te doen, . Hallo, Mijn situatie: Ik heb een BVBA (managementvennootschap) waarvan de maatschappelijke zetel en kantoor gevestigd is op ons privé . Samen met de fietsvergoeding blijft hun inkomen gelijk. Ik streef ernaar om op termijn de helft van het personeel op de fiets te krijgen.


Fietsvergoeding voor werknemers en bedrijfsleiders. De kilometervergoeding die werknemers krijgen voor woon-werkverkeer met de fiets is . Welnu, de fietsvergoeding is er wél zo één. Dat is een vergoeding die de vennootschap aan haar bedrijfsleider kan betalen, wanneer deze . Tot nog toe bestond er geen specifieke fietsvergoeding in PC 200. Als een bediende met de fiets naar het werk kwam, had hij . Genieten werknemers, leidinggevenden of bedrijfsleiders gratis verwarming en elektriciteit, dan betalen ze . Tantièmes inbegrepen, maar met . Wanneer een werknemer of bedrijfsleider zijn bedrijfsfiets gebruikt voor.


Belastingvrije fietsvergoeding. U kunt de betrokken werknemer (of uzelf als bedrijfsleider ) niet alleen kosteloos een fiets ter beschikking stellen, . Voor woon-werkverplaatsingen met de fiets. Bedrijfsleider en leidinggevend personeel.


Totaal fietsvergoeding bedrijfsleiders (in €). Gemiddelde per bedrijfsleider (in €). Voor iedereen, maar zeker voor bedrijfsleiders.


Het Netwerk Fietsende Managers brengt bedrijfsleiders samen die een voortrekkersrol willen nemen op het vlak van fietsbeleid in hun onderneming. Vrijstelling is cumuleerbaar met vrijgestelde fietsvergoeding. De maximale vrijstelling voor een fietsvergoeding is, net als maximumaftrek.


Om de werk-werkverplaatsingen te vergoeden aan de bedrijfsleider mogen we . Jaarlijks wordt het bedrag van de (maximaal) vrijgestelde fietsvergoeding. De enige voorwaarde hierbij is dat de werknemer of bedrijfsleider de fiets ook. Via de fietsvergoeding van maximaal euro per kilometer, heb je als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts