dinsdag 19 juni 2018

Uitslagen wageningen cup 2019

Uitslagen wageningen cup 2019

De Intersport Winners Wageningen Cup , dé seizoensopening, wordt op zaterdag augustus gespeeld op de WAVV- accommodatie. Vlak voor de officiële start van het nieuwe seizoen wordt op het sportpark van WAVV in augustus traditiegetrouw om de Wageningen Cup. WAGENINGEN - Bij de eerste deelname was het direct prijs.


Uitslagen wageningen cup 2019

De Dvan ONA mocht in het stadion De Wageningse Berg spelen tegen diverse tegenstanders. Voetbalvereniging WVV Wageningen , de Zoom, zoomweg 8. Het mooiste clubhuis op het prachtige sportpark de Zoom te Wageningen. Toernooi gespeeld in poules.


Eindstand poule B:. WSDV Wageningen WSDV Wageningen - 13. Bennekom deelname aan Wageningen Cup (hele dag). In de zesde en laatste wedstrijd om de Rheden Cup moest. DVE-Trajanus (Nijmegen) en Wageningen en uit tegen Cito (in Oss!).


Hij schreef vooral over sport. Van Wageningen zet in op een 0-overwinning voor DCV. Jeugdwedstrijd deel Wageningen. NK Run Archery Sprint in Wageningen.


Arnhem en Nijmegen gespeeld werd is het nu meer gericht op de regio Neder- en Over-Betuwe en Wageningen. De uitslag van de Eco Cup II staat op de website! Marielle staat 10e én voert het klassement aan van de Runner Up Cup.


Uitslagen wageningen cup 2019

Prima voor Elkaar Cup bij FC Lienden. Dodewaard EMM GVC Kesteren Lienden SC Valburg SDOO Uchta WAVV Wageningen sv DFS. Als Marc van Veen (die de uitslagen bijhoudt) mensen kent en weet dat ze lopen, vermeldt hij ze. Klik op de poule voor het overzicht met uitslagen , standen en het speelschema.


OVK (D): Push en Wageningen doen goede zaken. Oefen, 13:0 sv DFS - Wageningen 2. PvE cup (bij Lienden), 19:3 sv DFS - Uchta 1. SKV Wageningen , Wageningen , Hemelvaartsdag mei. Klik voor de laatste uitslag op woensdag hier. Bridgeclub Sans Fumeurs staakt activiteiten ivm het Coronavirus. Gezien de adviezen van de Overheid en het . Ooit zelfs nog een keer de openingswedstrijd van de cup geweest, bij -3c.


Uitslagen wageningen cup 2019

En de wedstrijd waar ik nog steeds een paar flinke littekens aan . Zoekt u uitslagenbestanden (LXF)? Deze worden niet meer getoond in de webkalender vanwege privacy gevoelige data. U kunt uw Team Manager updaten via . De site voor alle sporten. HomeVoetbal Ontmoeting tussen 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts