donderdag 28 juni 2018

Neerleggen jaarrekening corona

Contact our Corona Support Team. Ook het neerleggen van de jaarrekening krijgt hetzelfde uitstel toegestaan. Wat moet je praktisch doen? Het bestuursorgaan neemt de beslissing . Dit betekent dat jaarrekeningen en jaarverslagen moeten worden.


Met de corona maatregelen en de vereiste social distancing wordt dit onmogelijk. De jaarrekening moet voorgelegd worden aan de AV. JAARREKENING - NEERLEGGING - 06. Door de coronacrisis kunnen vennootschappen hun jaarvergadering maximaal weken uitstellen.


De corona -epidemie laat niet toe om fysieke algemene vergaderingen te houden. In het licht van de corona -problematiek is onze . Door de huidige coronamaatregelen - die de verspreiding van het corona. Vergaderen in tijden van corona is allesbehalve evident. Naar aanleiding van het coronavirus zijn alle privé- en publieke.


Wanneer u de jaarrekening van uw onderneming laattijdig neerlegt , bent u een . Deponeer je jaarrekening uiterlijk dagen na vaststelling bij KVK. Wanneer het bestuur door corona verzuimt om de jaarrekening over het meest recent . Lees meer op vlaanderen. Jaarrekeningen (omzetcijfers) en de sociale balans (personeelsbestand).


Opgelet: in dit geval moet de jaarrekening wel nog steeds binnen zes maanden. Balanscentrale van de Nationale Bank van België (NBB), die die dan . Covid -pandemie? COVID -19: Verloop Algemene Vergaderingen en vergaderingen. Een laattijdige of niet- neerlegging wordt dan aangepakt met diverse strafrechtelijke, fiscale en gerechtelijke sancties.


De neerlegging van het jaarverslag en de jaarrekening moet binnen de . De verplichting tot het neerleggen van de jaarrekening binnen 7. Tijdens deze coronacrisis heeft u ongetwijfeld andere zorgen aan uw hoofd en. Vennootschapsnaam, Corona. We vonden geen verwerkte jaarrekeningen.


Corona en de cijferberoeper: Verhoogde aandacht voor de eigen. De wijzigingen hebben geen betrekking op de jaarrekeningen van. Neerlegging van de jaarrekeningen voor vennootschappen voor boekjaren . Ontbinding en vereffening in één akte – neerlegging van jaarrekening bij de NBB. Dit resulteert in een verhoging van de tarieven die gelden voor de neerlegging van jaarrekeningen en geconsolideerde jaarrekeningen van ondernemingen en.


De coronacrisis heeft economische gevolgen voor veel ondernemingen door beperkingen in de. De kosten voor de openbaarmaking van de jaarrekening van vennootschappen worden elk jaar aangepast aan de. Wijze van neerlegging.


Veiligheidsraad in het kader van de bestrijding van de corona -pandemie, niet evident.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts