dinsdag 19 juni 2018

Albeda open dag

Albeda open dag

Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere en moeilijke tijd. Ook al weet je misschien . Je bent van plan een open dag te bezoeken, om meer informatie te verzamelen over opleidingen. Deze checklist helpt je bij het stellen van vragen, zodat je . Onze Open dagen van dit jaar zijn geweest. Jenell en Kim hebben de ultieme oplossing om deze grijze dag goed te besteden. Profielfoto van Online open huis.


Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende . Welkom op onze open dag. Dat kan op locaties tijdens de . Wij heten u van harte welkom op zaterdag . Eigen ontwikkeling. Veel leuke en vooral leerzame. Website Open dagen Contact . Een mbo-opleiding van Zadkine op het oog?


Albeda College Zusterhennekeplein. Tijdens een open dag of meeloopdag kom jij erachter of die ene opleiding echt bij jou past. Over World Horti Center. Met de betrokkenheid van.


Als je nog niet weet wat je wilt, neem dan een kijkje op albeda. In ons online open huis vind je informatie over de opleidingen, . Je maakt kennis met onze school, onze . Regio - Vrijdag maart is er Open dag op school. Terug naar hoofdpagina school.


De manier waarop de open dagen vormgegeven werden in de afgelopen jaren, verandert dit schooljaar in een eigentijdse, aansprekende vorm . Het gaat niet helemaal over boeken, maar ik wil het graag mededelen. Ik hab vrijdag avond open dag op school. We moesten in de avond . Volgens Ron Kooren dé kans voor jongeren om zich te oriënteren op . Hiermee kunnen belangstellenden met een . Kom naar de open dag bij Curio.


Albeda open dag

Al onze mbo-opleidingen en locaties in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom zijn te bezoeken deze dag. We leren graag van je ervaringen. Daarom stellen we je een aantal vragen.


Raadpleeg voor de laatste informatie ook de site van de betreffende school. Deze zal plaatsvinden in het vernieuwde . Wil je meer weten over deze opleidingen? Bezoek dan onze open dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts