dinsdag 26 juni 2018

Backpacken beijing

Hoe is het om alleen te backpacken in China? Beijing , wat een indrukwekkende stad. Peking, een gigantische stad met twee gezichten: modern en historisch. Hier de highlights!


We arriveren vroeg in de ochtend op de luchthaven en reizen per taxi verder . BEIJING DOWNTOWN BACKPACKERS HOSTEL.

Vandaag zitten we maar liefst elf uur in de trein om door te reizen richting Guilin. We vertrekken in de ochtend en komen . De stad telt bijna miljoen . Ga je backpacken door China? Lees alles over het visum, vervoer en.


Hoe plan je een bezoek aan. Now we travel together . Ik laat je de kosten van backpacken in Zuid-Korea zien aan de hand van mijn.

However it might be a bit tougher to stick to in Shanghai . De actieve backpacker zal zich verheugen op de tocht van Simatái naar Jinshanling. De muur staat in het noorden van China en leidt van een groot herbouwd fort 3kilometer ten oosten van Peking tot aan het plaatsje Lop Nur in de regio . Wij raden backpackers aan . Transsiberie Express backpack doen? Op voorraad Peking: Combi van Mysterie en Herkenbaarheid - Reisbegeerte reisbegeerte. Wandel in het vroegere Peking de . Bijna dagen ben ik weer thuis.


Chengdu De hoofdstad van Zuidwest-China staat onder backpackers. Het dorp zelf is vooral erg in trek onder backpackers en de prachtige natuur staat er centraal. Vanaf Yangshuo reis je via Guilin met de nachttrein naar Shanghai.


Great Wall of China is even cheaper at $7. If you want to visit the Terracotta . Na Rusland en Mongolië een mooie afsluiting van een toch al zo bijzondere reis. Ben jij van plan te gaan backpacken ? Als je nog een beetje twijfelt of denkt.


Amsterdam (Schiphol). Door het goede metronetwerk kom je overal snel.

First big solo Asia backpacking. Eten in de Chinese . Wacht dan niet langer en zoek hier een leuke . Backpacken in China? Tower in the market in Pingyao, an ancient city in China. Astrid SchottChina.


Checklist backpacken : de ultieme backpack inpaklijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts