dinsdag 10 april 2018

Tijdzones canada

Tijdzones canada

Actuele tij datum, tijdzone en tijdsverschil van alle provincies en territoria in Canada. Aangevuld met alle geldende uitzonderingen. Newfoundland Time: UTC -3:(wintertijd), UTC -2:(zomertijd). Verder is de tijd in . Canada telt meer dan miljoen inwoners. Bekijk de actuele tijd in de Toronto tijdzone en in geheel Canada.


Tijdzones canada

Hier ziet u de tijdzone van de hoofdstad Ottawa. Zon: ↑ 05:↓ 20:(15h 11m) Meer informatie. Er zijn meer dan tijdzones. Zoek de actuele tijd in grote steden in Canada.


De tijdsverschillen zijn van -uur . In totaal zijn er verschillende tijdzones in Canada. Deze tijdzone is alleen van toepassing op de provincie . Hoewel veel van de tijdzones een beschrijvende naam hebben zoals die wordt. Spring naar Voormalig tijdzones - Voormalig tijdzones.


Huidige lokale tijd in Canada. Een tijdzone is een gebied op aarde met gelijke (standaard)tijd. Er bestaan in de praktijk meer dan verschillende tijdzones. De exacte tijd en datum Fort McMurray, Division No.


Lijst met tijdzones. De huidige tijd in Montreal, Quebec, Canada. Zomertijd in werking is in bewerking. Tabel met indexwaarden voor tijdzones.


De rest van British Columbia en Yukon zitten op de Pacific . Je kunt de instellingen van de klok wijzigen, waaronder de datum, tijd en tijdzone. Je kunt instellen hoe je wekkers en timers werken en je kunt klokken voor . Omrekenen tijdzones : gratis online alle actuele wereldtijden bekijken. Biedt de huidige tijd in elke tijdzone. Vereenvoudigt het plannen van internationale gesprekken en webchat. Persoonlijke canada tijdzones cadeaus - T-shirts, posters, koffiemokken, borduurwerk, en andere leuke cadeau ideeën van zazzle.


Kies je favoriete canada. Wereldklok geeft je alle realtime tijden van alle tijdzones , landen en steden. Dus als je de tijd wilt weten waar ook ter wereld dan moet je bij wereldklok.


Tijdzones canada

De oplossing van Fleming was de aarde in te delen in tijdzones. Chili (Paaseiland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts