maandag 23 april 2018

Naam veranderen prijs

Naam veranderen prijs

Wilt u uw achternaam veranderen ? Dan kunt u voor meer informatie terecht bij Justis. Voor een wijziging van uw voornaam kunt u terecht bij de rechtbank. Er zijn verschillende tarieven voor naamswijziging , afhankelijk van uw specifieke verzoek.


Naam veranderen prijs

Hoeveel kost een naamsverandering of toevoeging van een naam ? Die betaalt u wanneer u de naamsverandering. Veranderen van familienaam. Uw naam heeft een officieel karakter.


Hij stelt u, de overheid en anderen in staat om uzelf te identificeren. Om uw voornaam te veranderen contacteert u de burgerlijke stand van. De prijs van de voornaamsverandering hangt af van de gemeente. Vorig jaar hebben 4. Belgen hun voornaam laten veranderen , drie. Klik op de naam van jouw thuisgemeente en ontdek het prijskaartje.


Naam veranderen prijs

Familienamen en voornamen kan u alleen veranderen als er grondige redenen voor zijn. U doet de aanvraag om uw familienaam te veranderen bij de Federale. Meer weten: Voornaam of achternaam veranderen (Rijksoverheid.nl)U verlaat Rechtspraak. Achternaam wijzigen (Justis.nl) . De voorwaarden om uw achternaam of die van uw kinderen te kunnen veranderen , vindt u op Justis. Aanpassen voornaam.


Zo wijzigt u uw voornaam. Wie zijn naam of voornaam wil veranderen , kan dat onder bepaalde voorwaarden. De procedure voor de verandering van voornaam verschilt lichtjes van die voor . Welke voornaam kan je je kind geven volgens het Belgisch Recht?


Elke persoon die een ernstige reden heeft om zijn familienaam te veranderen , kan een . Je kunt jouw voornaam laten wijzigen bij de ambtenaar van de burgerlijke stand van uw woonplaats. Om uw achternaam te veranderen moet u een verzoek indienen bij het ministerie van Justitie. Voor het wijzigen van uw voornaam.


U kunt uitzonderlijk uw familienaam laten wijzigen als:. Als u kinderen hebt die uw naam dragen, moet u verduidelijken of u wilt dat ook zij van naam veranderen. Je voornaam veranderen kan je bij de burgerlijke stand. Je kan ook je familienaam veranderen maar daar moet je dan wel een ernstige reden.


Naam veranderen prijs

Meer info over de procedure en de prijs kan je vinden op hun website. Het brengt wel heel wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts