maandag 16 april 2018

Rekennummer waternet

BIC- of SWIFT-code: INGBNL2A . Geef dan keer uw rekeningnummer door: keer via Mijn . Na een tijdje ben ik gestopt, om stage te kunnen lopen. Geef hier online uw bankrekeningnummer door. Rekeningnummer telefonisch wijzigen niet mogelijk. Ik wil ook mijn rekeningnummer.


Criminelen proberen zo geld van u stelen. Nep e-mail gekregen? Hebt u een nep e-mail gekregen?


Als klant van Dunea, zal nooit een ander waterbedrijf u . Zo herken je de mails: De e-mails . Ook zijn deze mails van een Belgisch mailadres verstuurd. U hoeft PWN niet te bellen, het is bekend. Wij vragen u dringend om uw vraag of verzoek via het contactformulier achter te laten. Hij deed dat door zijn eigen rekeningnummer.


Dit nummer gebruikt u voor het betalen van uw aanslag . Maak geen geld over. Je kunt je rekeningnummer daar ook eenvoudig veranderen. Verwijder deze mail direct en maak geen geld over naar het verstrekte rekeningnummer. Klik op onderstaande afbeelding om de volledige . Waterschapsbelasting.


Valse e-mail gekregen? Hoe herkent u de valse e-mails? In dit geval beginnen de e- . Verwijder de valse e-mail uit uw mailbox of markeer de mail als spam in uw mailprogramma.


Let op: betaald u het volledige bedrag niet op tijd dan zijn . De kans dat mensen via rioolwater besmet raken is . Hij zette zijn eigen rekeningnummer op valse facturen, deze . Betaalt u niet op tijd? Ben je je wachtwoord vergeten? Je ontvangt na de wijziging een brief ter bevestiging.


Zo voorkomt u extra kosten. Met vriendelijke groet,. Ingrid de Boer – de Wolf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts