maandag 23 april 2018

Abonnement bibliotheek rotterdam

Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Ben je jonger dan jaar? Dan is het basisabonnement helemaal . Mijn Menu, faciliteiten in de bibliotheek , de digitale bibliotheek of de verschillende abonnementen. De bibliotheek is als de huiskamer van de stad. Iedereen is er welkom om te lezen, een evenement te bezoeken, een workshop te volgen of te . Oké, het voelt misschien wat old school . Deze actie is verlopen Bekijk de acties die nu geldig zijn.


Bij het Kleine en het Standaardabonnement geldt een verlenging als een. Altijd en overal e-books lezen. Kies uit duizenden e-books. Literatuur, spanning, romantiek: bij ons vind je altijd je volgende boek. Tevens is een financiële rekentool . U kunt uw abonnement opzeggen na afloop van het eerste abonnementsjaar.


Ik ben al lid van een andere bibliotheek in. Met een abonnement. Hoe lang je gratis mag werken hangt af van je abonnement : . CJP-pas, korting Rotterdampas ). Aantal materialen per keer: 8. Luister)boeken, tijdschriften en . Vanaf juli is het weer mogelijk om boeken te lenen uit een andere bibliotheek. Uitgeleende boeken automatisch verlengd tot augustus. Crea nuovo account.


Voor de prijs van één bibliotheekabonnement leen je bij verschillende. Afhankelijk van jouw abonnement , zijn hier kosten aan verbonden. Centrale Discotheek Rotterdam. Deze website gebruikt cookies om statistieken te maken zodat we de gebruikservaring kunnen verbeteren.


Lees hier meer over cookies. Akkoord Niet akkoord. Bij het abonnement Klein wordt er een uitlening afgeboekt van het saldo.


Een openbare bibliotheek (afgekort OB) wil verschillende soorten fysieke en. Hierin zitten twee boekjes om samen met je kind te lezen. Bibliotheek aan den IJssel heeft besloten voorlopig al haar vestigingen te.


Maar wist je dat je hier ook naar het theater kunt gaan? De doelstelling van deze campagne was niet zozeer het. De kleding zal uitgeleend worden op basis van een abonnementensysteem.


Hoe hoger het abonnement , hoe meer (of hoe langer) jij de kledingstukken mag . De Rotterdampaskorting is niet te combineren met andere kortingen. Jouw bibliotheekpas. Neem nu een extra voordelig abonnement.


Het abonnement waarborgt namelijk altijd de kwaliteit waar wij voor staan. Spotify Heb je geen abonnement dan kun je de app alleen in shuffle-modus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts