vrijdag 27 april 2018

Cupmaat b

De cupmaten verhouden zich tot de bandmaat, waardoor een B - cup met maat. De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B , C, E, . Wat is de kleinste bh maat? De grootste A- cup B -cup C-cup lingerie collectie vind je bij de nummer speciaalzaak op internet, Lincherie.


Gratis geleverd in 48u, gratis retour.

Maattabel - Bereken je cupmaat. Bovenwijdte centimeters. Cup A, Cup B , Cup C, Cup Cup E, Cup F, Cup G, Cup H. Kies de dichtsbijzijnde maat (cm).


Een cupmaat B bij omtrek heeft niet hetzelfde volume als een cupmaat B bij omtrek 75. Als je een cup van een beha met maat 90B helemaal . Een aantal merken, zoals Freya, Fantasie en Prima Donna zijn gespecialiseerd in grote cupmaten. Uw cupmaat is dan C.

Voor het bepalen van je BH-maat ga je als volgt te werk:. Elke vrouw is anders, daarom is het belangrijk om precies te weten wat uw BH maat is. Gelukkig zijn hiervoor verschillende maattabellen ontwikkeld die het . Decolleté beha volledig in kant, van cup B tot cup E. GRATIS THUISLEVERING. Is de cup kreukelig, dan is een kleinere cupmaat aan te raden.


De gemiddelde borstomvang hangt af van continent tot continent. In Europa is de gemiddelde cup B. Koop Pour Moi - Verstelbare bikinitop met dubbele band in cupmaat B - G bij ASOS. Bestel nu met meerdere betaal- en bezorgopties, zoals gratis en onbeperkte . Op voorraad Hoe jouw bh-maat meten?


De Europese bh-maataanduiding is gelijk aan de centimeters die je meet onder de borst. Tel bij het getal van de Europese bh- maat en je . De letter staat voor de cupmaat. Hoe verder de letter in het alfabet, hoe groter de borst.


Tenminste, dat was altijd mijn intuïtie: cup A is klein, B of C . De nieuwe Serenity bodywear collectie van S by Sloggi staat voor een.

Beoordeling: - ‎25. Dit is de omtrek van de borsten. Grijs - Cupmaat B-- Bol.


De juiste resultaten krijg je als je de lintmeter tegen de blote . BH cupmaat B - N Body cupmaat B - I. Ella is vrouwelijk, tijdloos en elegant ! Het prachtige kant op de cups samen met microfaser en jaquard motief garanderen . Referentie: Palm Beach Badpakken. Je behamaat bestaat uit twee onderdelen: de omvangmaat en de cupmaat. De omvangmaat is gemakkelijk te berekenen door de omtrek net .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts