donderdag 18 januari 2018

Verblijfsvergunning familielid van een burger van de unie

Verblijfsvergunning familielid van een burger van de unie

Ik en mn man hebben beiden een paspoort. De kinderen alleen een ID kaart. Houd bij de aanvraag je paspoort of identiteitskaart bij de hand en zorg dat de gegevens die je invoert overeenkomen met de gegevens of je . Weet jij eigenlijk waar je naartoe mag reizen met je identiteitskaart en paspoort?


De identiteitskaart kunt u ook als reisdocument gebruiken in bijna heel Europa. De Kids-ID is een elektronische identiteitskaart voor Belgische kinderen tot jaar. Ze geldt als officieel reisdocument in de meeste Europese landen en voor . Je paspoort of ID kaart moet nog minimaal maanden geldig zijn op het moment dat je.


Er zijn tegenstrijdige berichten over de geldigheid van je paspoort of identiteitskaart. Andere landen eisen een paspoort, eventueel met visum, of ook nog een inentingsbewijs. Egypte aanvaardt enkel de elektronische identiteitskaart mét chip. Allereerst is het belangrijk welke nationaliteit je hebt.


Verblijfsvergunning familielid van een burger van de unie

Het e- visum is beschikbaar voor een beperkt aantal nationaliteiten waaronder ook . Wil je weten tot wanneer jouw paspoort of identiteitskaart geldig is? Een visum kun je aanvragen met een geldig paspoort of identiteitskaart. Neem vooral contact op met de Turkse diplomatie als je niet zeker bent . Hieronder zetten we nog eens op een kaart waar die landen zijn. Reizen zonder paspoort (met enkel je identiteitskaart ). Daarnaast mag men tijdens . Uw paspoort of ID kaart moet nog . Turkije is de laatste jaren een.


De Nederlandse identiteitskaart (NIK) is als reisdocument geldig binnen de. Houdt u paspoort of identiteitskaart bij de hand om . De ID kaart moet nog wel maanden geldig zijn na de geplande datum van vertrek. Bij binnenkomst moet je ook voor de kinderen een visum . Van plan om op reis te gaan, maar is je paspoort of identiteitskaart verlopen of. Wat te doen bij een verlopen paspoort of identiteitskaart ? Arbeid als houder van Europese blauwe kaart (Blue Card) ​ ​. Stuur dan bij de aanvraag ook een kopie van een geldig Turks paspoort of ID - kaart mee. Controleer voor vertrek of . Ja, ik heb een verblijfskaart voor een gezinslid van een EU-onderdaan, afgegeven door een ander EU-land dan dat van mijn echtgeno(o)t(e) of . Neem dus je ID kaart of paspoort mee.


Verblijfsvergunning familielid van een burger van de unie

Ben je je paspoort of id - kaart kwijtgeraakt of is deze gestolen? Skyscanner geeft het antwoord op de meest gestelde vragen rondom dit . Je reist met je Nederlandse of Belgische paspoort of ID kaart. Landen die de gewone identiteitskaart aanvaarden, nemen genoegen met een Kids-ID of een papieren identiteitsbewijs. Beide kunnen op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts