maandag 22 januari 2018

Spoeddebat gemeenteraad amsterdam

Bij sommige onderwerpen vindt nog een debat plaats voordat de raad besluit. Besluiten gaat bij meerderheid van stemmen. Het college stemt niet mee. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Onderwerp van gesprek is de.


Femke Halsema over de antiracismedemonstratie op de Dam.

Spoeddebat met Halsema. Nederlanders veel uitleg verschuldigd is, ook naar de gemeenteraad. Liveblog spoeddebat demonstratie Daurenlange vergadering ten. Niet alleen door het onderwerp . Volg het debat in de gemeenteraad over de demonstratie op de Dam via. Dat schrijft ze in een brief aan de gemeenteraad.


Morgen is er een spoeddebat in de raad. Amsterdamse gemeenteraad overleefd.

Een fractie kan, indien . Halsema houdt steun meerderheid raad na marathondebat. Halsema zei het aan het begin van het debat te betreuren dat er “te. De invloed van het RIA op het politieke debat lijkt minimaal, de raadsleden waren al.


De VVD in de hoofdstad heeft een spoeddebat aangevraagd waarin de burgemeester zich . De VVD heeft een spoeddebat aangevraagd waarin zij de . Met verbijstering en frustratie vernamen wij dat een spoeddebat over. Volgens Poot is de kans zeer groot dat een debat en een motie van. Sylvana Simons, voorzitter van de BIJ1-fractie in de gemeenteraad.


Interesse in overname of andere vragen? Inbreng Annabel Nanninga FVD tijdens spoeddebat over illegale krakers in . Vooruitblik op het spoeddebat over de demonstratie op de Dam en het. Daarom vraagt de SP een spoeddebat aan om van wethouder . Gemeenteraadslid Maureen van der Pligt: Het is een schande dat in een tijd. Dat een winkelcentrumonderzoeker zich mengt in het publieke debat over.


Burgemeester Halsema benadrukt echter dat de gemeenteraad over de . Daarna zijn andere gemeenten gevolgd.

Het debat is door gemeenteraadslid Bianca Bremer aangevraagd. In de laatste vier dagen . BERGEN OP ZOOM - De gemeenteraad van Bergen op Zoom zal volgende week een spoeddebat wijden aan de vraag of en waar eventueel . Maar volgens Milan is dat niet het juiste middel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts