maandag 29 januari 2018

Gratis inloopspreekuur notaris

Gratis inloopspreekuur notaris

Voor euro,- kunt u onbeperkt inloopspreekuur (inclusief het weekend) houden. Per gemeente tot 75. Voorwaarden: - de bespreking duurt maximaal minuten;. Dit kan een notaris zijn, een kandidaat- notaris , jurist of een . Notariskantoor Teeuwen geeft advies over uiteenlopende notariële zaken tijdens het gratis inloopspreekuur.


Gratis inloopspreekuur notaris

Bij het inloopspreekuur bent u zonder afspraak van harte welkom op ons kantoor. Het spreekuur is geheel vrijblijvend en kost niets. In de regel duurt een gesprek . Kies uit meer dan advocatenkantoren. Klik hier voor meer informatie over ons inloopspreekuur (donderdag) en de avondopenstelling (dinsdag en donderdag). U kunt gebruik maken van de gratis.


Dan ben je van harte welkom op ons gratis inloopspreekuur in Entrada (Ellen Pankhurststraat te Tilburg, twaalfde verdieping). Loop dan maandags tussen 13. Tijdens het inloopspreekuur kun . Kooi in Bibliotheek Ureterp.


Dit kan de notaris zijn, die ook mediator is, of een ervaren juridisch medewerker. Het is niet nodig een afspraak voor het spreekuur te maken. GRATIS INLOOPSPREEKUUR.


Belangrijke gebeurtenissen in uw leven vragen verstandige beslissingen. Wij willen u daarbij graag van dienst zijn. Met het oog op de maatregelen die door de overheid zijn voorgeschreven . Gratis telefonisch spreekuur.


Iedereen verdient de beste notaris. Welkom op de site van Notaris Vermeul, voorheen beter bekend als. Bent u op zoek naar een notaris? U krijgt dan een notaris of notarieel deskundige aan de lijn.


Het gratis inloopspreekuur is uitsluitend bedoeld voor collegiale diensten . Op werkdagen van 9. Aanvullende informatie. Dit is een initiatief van Bibliotheek Meppel in . Bekijk de kalender voor het gratis inloopspreekuur. Voor een adviesgesprek (van maximaal vijftig minuten) betaal je bij hun kantoor een . Van 15:en 16:is een ieder met een vraag aan de jurist of notaris welkom voor een gratis en vrijblijvend advies.


Gratis inloopspreekuur notaris

Een afspraak maken is . Bezoek ons gratis spreekuur ! Bij ons is het eerste gesprek nog gratis en vrijblijvend. Update gevolgen Coronavirus voor cliënten Meewis Notarissen. Inloopspreekuur: In verband met het coronavirus hebben wij tot nader bericht geen inloopspreekuur op . Facet Ridderkerk biedt daarom een gratis notarisspreekuur in samenwerking met Mr.


Tup Jansen, verbonden aan Jansen Netwerk Notarissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts