donderdag 18 januari 2018

Eherkenning intermediair machtigen

Dat kan met een ketenmachtiging. Hiermee machtigt een bedrijf een andere organisatie (vaak een extern bureau of intermediair ) om namens u een online dienst . Een intermediair kan voor verschillende organisaties een ketenmachtiging ontvangen. Het bedrijf moet zelf aangeven waarvoor de machtiging wordt afgegeven. Wilt u een ketenmachtiging afgeven zodat uw intermediair namens uw organisatie kan blijven inloggen bij het UWV of de Belastingdienst?


Of bent u juist zelf . Dat doet u via een ketenmachtiging. Met een ketenmachtiging. Intermediairs kunnen de machtiging.


Organisaties die een andere partij, zoals een intermediair of bureau, willen machtigen om namens hen online zaken te doen met eHerkenning , kunnen . Een ketenmachtiging via eHerkenning maakt dit mogelijk. Voor het registreren van een ketenmachtiging moet de dienstafnemer (jij) en de intermediair. Een medewerker van een intermediair logt met een eigen middel in namens. Ketenmachtiging eHerkenning voor Administratiekantoren ( intermediair ) e. De werkgever waar u als administratiekantoor werkzaamheden voor wilt uitvoeren, . Bij een ketenmachtiging wordt een andere organisatie gemachtigd om namens de organisatie in te mogen loggen. Denk hierbij aan een intermediair of een . Hiervoor dient de intermediair dan in het bezit te zijn van een eHerkenning ketenmachtiging ten gunste van een zakelijke producent.


Daarmee machtigt de . Ik ben ondernemer en wil een tussenpartij of intermediair machtigen voor het. Machtiging intermediair subsidieaanvragen. U kunt namens uzelf of namens een organisatie een subsidie bij ons aanvragen. Simpel één andere organisatie machtigen om namens uw organisatie te.


Als u daarbij vragen heeft, helpen . U bepaalt zelf bij welke dienstverlener de intermediair wel en niet mag inloggen. De ondernemer machtigt zijn intermediair : ketenmachtiging. In dat geval moet de intermediair eHerkenning in zijn bezit hebben. Een proces dat wat tijd in beslag . Andere ondernemers regelen een machtiging via eHerkenning.


Waar machtigt u iemand voor? U machtigt iemand ovoor u aangifte . De overheid stelt daarom eHerkenning verplicht om te kunnen inloggen bij. Ik heb een eenmanszaak en wil een intermediair machtigen om voor mij subsidie aan te vragen.


Als de ketenmachtiging is afgegeven, hoeft de werkgever zelf geen eHerkenning meer aan te vragen. De intermediair kan alle aangiftes en contacten regelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts