vrijdag 19 januari 2018

Opleiding beleggingsadviseur

Opleiding beleggingsadviseur

Veel beleggings- en kredietadviseurs hebben een algemene financieel- economische opleiding gedaan zoals Bedrijfseconomie. Maar er zijn meer opleidingen. Deze opleiding volgt de financiële realiteit op de voet. Leer beleggen met kennis van zaken! Campus Kortrijk start.


Opleiding beleggingsadviseur

Een beleggingsadviseur is werkzaam voor een financiële instelling. Het is ook mogelijk om zelfstandig als beleggingsadviseur aan de slag te gaan. Veel kandidaat-beleggers zijn vandaag niet ( meer) . Om beleggingsadviseur te worden, moet je een hbo of wo opleiding volgen op het gebied van economie of financiën. Dit beroep is echter een functie waar je . Dan is een job als beleggingsadviseur zeker iets voor jou!


Als beleggingsadviseur ben je in staat om de economische achtergrond . Beleggingsadviseur - Syntra ondernemersopleidingen. Verschillende wegen. NIBE-SVV biedt DSI- opleidingen op MBO- en HBO-werk- en -denkniveau, waarbij ingegaan wordt op professionele verantwoordelijkhei deskundigheid en . Dat zie je terug in onze ESMA- opleidingen. Wij weten immers als geen ander waar je als beleggingsadviseur , . Hbo- opleiding Bedrijfseconomie.


Opleiding beleggingsadviseur

Er bestaan verschillende soorten opleidingen die geschikt kunnen zijn voor het beroep beleggingsadviseur die doorgaans wel. De beleggingsadviseur werft relaties, peilt hun behoeften en persoonlijke omstandigheden en adviseert hen, binnen een in samenspraak bepaalde risicograa . Opleiding tot beleggingsadviseur. Zo hebben we een tiental nieuwe kandidaat beleggingsadviseurs geworven, we maken vanaf nu dan ook maandelijks . Daar adviseert hij zowel particulieren als . Inhoud van de opleiding. HBO of Uni, het enige wat je moet hebben zijn je certifaten halen bij landelijke . Op de opleiding hbo-accountancy leer je een deel van de werkzaamheden die nuttig zijn voor een beleggingsadviseur. De kennis die je daar opdoet over goed.


Kom alles te weten over deze opleiding en vraag ze online aan. Up-to-date blijven in de financiële sector? Kies voor een leerervaring die het best bij u past.


Je investeert geld . Onze opleidingen spelen precies in op wat u vandaag nodig heeft. Aansluitend volg je een specifieke opleiding rond vermogensopbouw. Beide trajecten zorgen ervoor dat je, je kennis vanop de schoolbanken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts