vrijdag 22 december 2017

Storneren betekenis

Het terugdraaien van een automatische incasso (2) stornering zelfst. Voorbeeld: ` Stornering. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied.


Storneren betekenis

Vervoegingen: storneerde (verl.tijd enkelv.). Door experts geschreven. Incasso tegenhouden of terugboeken ( storneren ). Je hebt je treinabonnement al lang opgezeg maar toch wordt het nog steeds afgeschreven.


Kan ik na acht weken de automatische incasso nog terugboeken? Betekenis storneren. Hieronder vind je betekenissen van het woord storneren. Wat betekent storneren ? Je kunt ook zelf een definitie van storneren toevoegen. Bij incasso met terugboekingstermijn kunt u doorgaans geld storneren via Internetbankieren.


Afschrijvingen die door automatische incasso plaatsvinden kan de debiteur binnen dagen laten terugboeken ( storneren ) door de bank. Is er een onterechte incasso afgeschreven? Je kunt een incasso eenvoudig terugboeken ( storneren ). Storneren in het woordenboek - betekenis , definitie, , verklaring - synoniemen. Een stornering (storno of stornoboeking) of terugboeking is het terugdraaien . Haalt iemand een bedrag van uw rekening via automatische incasso?


En wilt u dit niet? Dan kunt u het geld storneren. Dit is het terugboeken van uw geld. Bekijk de betekenis van storneren , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen.


De betaler heeft de mogelijkheid om de incasso binnen weken na afschrijving te laten terugboeken. Stornering van een individuele incasso door de bank van de debiteur, nadat deze. Storneren van een geautoriseerde incasso (machtiging afgegeven): de . MD0 Stornering , Neem contact op met de klant. Kan binnen termijn van weken plaatsvinden.


Hier vind je een duidelijk antwoord op de vraag war storneren betekent. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden?


If no guarantee fund mechanism is provided for and the entire . Het hierna te bespre- ken arrest heeft daarom ook betekenis voor (de uitleg van) de AVI. De vraag is nu wat het rechtskarakter is van het stornerings- recht in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts