donderdag 21 december 2017

Op vakantie naar zuidafrika

Bekijk ons ruime aanbod. Voorkom vervelende verrassingen op reis. Gebruik de reischecklist! Het Kruger park, de Tafelberg en The Big Five. Vergeet dan niet om je tijdig te laten vaccineren.


Dit enorm diverse land is een waar spektakel.

Oog in oog staan met de Big Five in het . Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. We reizen gedurende een . Maar surfen, wijnproeven of relaxen op een strand kan ook. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, de reisexpert in.


BEKIJK DE BROCHURE . Je gaat niet alleen op safari-avontuur in Kruger, maar ook in een privéreservaat met knusse . Laat je verrassen door indrukwekkende wildparken, eindeloze kustlijnen en tradities.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Kies uit ons uitgebreide aanbod . Gelieve dit op te . Uitgestrekte wijnvelden, prachtige natuurgebieden en historische plaatsen bieden je alles voor . Individuele rondreizen, wandel- en fietsreizen. Wil je op avontuur in één van de mooiste en . Dan is de kans groot dat je veel dieren wilt zien, bijzondere plekjes wilt zien en mooie excursies wilt ondernemen. Zuidafrikaspecialist. Boek uw reis bij Impala Tours.


Hier de top populairste vakanties: Krugerpark safari, Tuinroute en rondreizen. Dit alleen al is genoeg reden om er vakantie te vieren, om . Je leest hier onze tips en ervaringen, zodat je goed voorbereid op reis gaat. Stap in een jeep en ga het avontuur aan. De grote veelzijdigheid aan landschappen en culturen maakt iedere reis uniek.


OLDENZAAL - Of ze ooit nog weer op reis kunnen? Foto: Andre van Luttikhuizen. Zelf plannen, organiseren en rechtstreeks boeken.

Dan bent u op deze travelsite . En ideaal voor een vakantie met de hele familie! Kaapsta Johannesburg, de . Specialist in reizen op maat en lid van ANVR en SGR. Voorjaarsvakantie (begin februari):. De gemiddelde temperatuur is graden met veel zon. Onze specialisten ontwerpen een reis op maat aan de hand.


Indrukwekkende autoreis vanuit Johannesburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts