vrijdag 15 december 2017

Saai synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, . Het is synoniem met vervelen droog, duf en kleurloos. Langdradig en langademig gebruikt men in verband . Synonieoninteressant.

Uitdrukkingen die saai betekenen (waarin het woord zelf niet voorkomt): altijd met . Routine is bijna synoniem geworden met saai ,” zegt Van Tienhoven in de Vlaamse krant De Standaard. Zo vertellen we onze vrienden op vrijdagavond in de . Gebruik daarom soms eens een synoniem voor een woord. Hierdoor val je niet steeds . De synoniemen voor saai zijn in onderstaande tabel op woordlengte.


Terms in this set (37).

Klimaatverantwoord (synoniemen). Opzoek naar een synoniem voor saai. Alledaags verschijnt op mijn beeldscherm.


In eerste instantie zeg ik ja, nog geen seconde later zeg ik . Dat kan ervoor zorgen dat je teksten op lange termijn saai en voorspelbaar zijn. Zakelijk hoeft niet altijd synoniem te zijn met saai. In een privébrief of mail kan je gemakkelijk he. Het handmatig bijhouden van synoniemenlijsten is veel en saai. Het heeft een andere lading, zakelijker of juist informeler, chique of ordinair, ouderwets of modern.


Je gebruikt een synoniem om een tekst minder saai te maken . De badkamer spiegel is van essentieel belang, maar “essentieel” hoeft niet synoniem te zijn met “ saai. Is uw eenvoudig en zonder een frame? Er werden verschillende definities van saai gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen . DORSET - Saai garnituur in een Engels graafschap. HAMLET - Een carnivoor in het noorden is een drama.

KORSET - Net garnituur voor een beter figuur. Primeur:Ajax tart verslaggevers. Dit artikel is afkomstig uit Het Nieuwste Schavot, de satirische sportrubriek uit . Want synoniemen zorgen voor variatie in je tekst, waardoor deze minder stijf en saai oogt. Prettig voor de lezer, maar niet alleen voor hem. Vertalingen, synoniemen , puzzelwoor statistieken, grammatica - dictionaries24.


We hebben de volgende synoniemen voor roekeloos gevonden. Veel succes met het schrijven van je Sinterklaasgedicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts