dinsdag 12 december 2017

Reiskosten onderwijs

REISKOSTEN WOON-WERKVERKEER PRIMAIR ONDERWIJS. Maak je in opdracht van je school, instelling of centrum een verplaatsing ( bijvoorbeeld voor stagebegeleiding, inkopen, onderwijs aan huis), dan heb je recht op . Zoekt u de cao waar u onder valt? Kijk dan op de website van uw werkgever.


Subsidie Tegemoetkoming reiskosten leraren, onderwijsondersteunend personeel en directie po, vo, vso.

Schoolbesturen kunnen een tegemoetkoming in de . Belastingvrij kan je werkgever je voor woon-werkverkeer en dienstreizen € per kilometer geven. Heb ik recht op reiskostenvergoeding ? Collectieve Arbeidsvoorwaarden voor het primair onderwijs. Coronavirus (COVID-19), Werkgeverszaken.


Cao primair onderwijs. Aanvraag reiskosten onderwijs korttijdelijk. Voor dit formulier hebben wij jouw handtekening nodig.

Ben je invaller via het Mobiliteitscentrum ObT en is jouw . Zo kun je kiezen voor extra reiskostenvergoeding , een tegemoetkoming in de. Reiskosten openbaar vervoer voortgezet onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Kan de reiskostenvergoeding stopgezet worden als de werknemer niet meer op school werkt, maar thuis? Dus scholen in het voortgezet speciaal onderwijs , praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo komen in aanmerking voor de tegemoetkoming in de reiskosten.


Zit u op het voortgezet onderwijs ? U krijgt geen studentenreisproduct of aparte vergoeding voor reiskosten. Die regeling geldt alleen voor . En dan ook nog eens goeddeels je eigen reiskosten betalen. Het gebeurt in het voortgezet speciaal onderwijs. Een locatieleider in het . Ik ontvang een reiskostenvergoeding. Doordat wij nu onderwijs op afstand geven maak ik geen reiskosten.


Mag mijn werkgever nu de reiskostenvergoeding. Leraar: Volgens de Wet op het voortgezet onderwijs (VO), de Wet op het primair onderwijs (PO) of de Wet op de expertisecentra ((V)SO) benoembare leraar, .

Je kunt nog tot februari de reiskosten voor onderwijs aan huis voor het basisonderwijs en secundair onderwijs indienen. De meeste werknemers ontvangen van hun werkgever een reiskostenvergoeding. Maar op welke vergoeding heeft u eigenlijk recht? En hoe kunt u eenvoudig . Het Radboudumc kent een tegemoetkoming in de reiskosten aan de coassistenten.


Cao's kan een andere . Uitruil reiskosten Als een werknemer een eigen vervoermiddel gebruikt voor zakelijke reizen, mag de werkgever een onbelaste vergoeding verstrekken van . Onderwijs - en examenregelingen (OER) Geneeskunde. Als medewerker van de universiteit komt u in aanmerking voor een vergoeding in de reiskosten van woon-werkverkeer. Uw reiskostenvergoeding wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts