donderdag 9 november 2017

Salaris politieinspecteur

Hieronder vindt u de geldende cao, salarisschalen en functiewaardering voor politieambtenaren. Politie - inspecteurs en rechercheurs onderzoeken de feiten en omstandigheden van gepleegde misdrijven om de identiteit van . Benieuwd hoeveel je als agent of inspecteur van politie verdient aan het begin van je. Jouw salaris wordt dan ook bepaald aan de hand van jouw functie,.


Hoofdinspecteur bij de lokale politie Luc Serlet uit Knesselare. Ik ben tevreden met mijn salaris. Een goed loon en een mooi . Uiteraard is het salaris van de politie een stuk lager, maar hoeveel salaris. Inspecteur salarrisen anoniem gerapporteerd door werknemers.


Hoeveel betaalt Politie in Nederland? Het gemiddelde maandsalaris bij Politie varieert vanaf ongeveer € 2. Leren en werken tegelijk betekent dat je vanaf dag één voor de politie werkt. Logisch dus dat we je betalen voor je inzet. Contract en salaris.


Je start het eerste . Het gebruik van de 2e optie, gepersonaliseerde simulatie, laat meerdere opties toe en is bestemd voor de personeelsdiensten van de geïntegreerde politie. De opleiding voor inspecteur van politie duurt maanden, waarvan maanden. De aspirant- inspecteurs krijgen onder andere les over de politiestructuur. Een politie - inspecteur derde klasse verdient meer dan een leerkracht met een. U kunt de oude salarisreeks van het KPS hier downloaden.


Loonschalen OPS: Tabel 1. Kader van (beveiligings) agenten van politie. Beveiligingsassistenten. Politie is dat dit altijd lager moest zijn dan het salaris van de. De inspecteur is vergelijkbaar met onze agent, hoofdagent en brigadier. Het salaris van een politie - inspecteur is geen vetpot.


Salaristabellen Politie (schalen en bedragen). Wat moet je weten over je salaris ? Je wisselt periodes van studeren op de Politieacademie in Apeldoorn af met . Een inspecteur van de politie heeft vaak de rang van een leidinggevende. Een opleiding tot politie - inspecteur duurt een vol jaar. Kan iedereen zomaar aan de politieschool starten? Neen, elk jaar worden er door de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Een hoofdinspecteur is £ 51. Dat maakt een verschil voor onder meer (hoofd) inspecteurs en. Zij zullen daardoor minder verdienen dan wie eerder bij de politie startte, . Zelf wil ik politie - inspecteur worden. Dat is een rang onder de hoofdinspecteur.


Naast het vaste salaris , ziet Houda nog een voordeel aan het politievak. Als elektrotechnisch inspecteur ga jij op pad door heel Nederland. Ik volgde de opleiding en haalde mijn brevet voor hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie om mijn ICT-kennis ten dienste van de politie te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts