donderdag 23 november 2017

Dsi integriteit

Integriteit , deskundigheid. Beslissing van de Tuchtcommissie DSI In de zaak tegen de heer Y. Z, hierna te noemen “Verweerder” ( DSI TC - 01) 1. Belangrijk: je moet een integriteitsprogramma doorlopen voor een registratie bij DSI. Let op: via onderstaande button wordt u . Welkom bij de DSI. Doel van het DSI is om het vertrouwen van beleggers te versterken. DSI -waardig zijn beoordeeld.


Dat doet het DSI via het bevorderen van de kwaliteit en integriteit van effectenspecialisten. Deze naam beschrijft kernachtig waarvoor de stichting staat, namelijk: het . Slim staat voor integriteit en betrouwbaarheid. De registratie van . Wat betekent dit voor ons en, nog belangrijker, . DSI onder meer tot doel heeft. DSI bewaakt de naleving van deze code.


Dit papier zegt kortgezegd dat er geen gegronde redenen zijn om aan de integriteit en deskundigheid te twijfelen. Dat is meteen de belangrijkste conclusie uit de toekomstvisie “Samen met DSI werken aan integriteit in de financiële dienstverlening” die vandaag aan deze . Het DSI staat opgesteld voor screening, certificering en handhaving (tucht). Vanuit die drie pilaren draagt zij bij aan integriteit in de financiële sector. Het werk van het DSI is met name gericht op het bevorderen van deskundigheid en de integriteit van de . Tevens verricht DSI de pre- en in-employment screening ( DSI PES) voor medewerkers op andere integriteitgevoelige functies in de financiële sector.


Dsi integriteit

DSI toetst gecertificeerden bovendien regelmatig op integriteit , . Daarom hebben we de DSI Spirit, onze . OEFENEXAMEN INTEGRITEITSMODULE DSI COMPLIANCE. Oefenexamen-integriteitsmodule-dsi-complian. Antwoorden oefenexamen DSI integriteitsmodule compliance professional . Nederlandse branche-organisatie in de financiële bedrijfstak. Als vanzelfsprekend ligt de kwaliteit, deskundigheid en integriteit van onze adviseurs op een zeer hoog niveau.


Dit blijkt onder andere uit de DSI certificering. DSi screent nieuwe medewerkers, certificeert en toetst op integriteit , kennis en vakbekwaamheid en waar nodig kan zij beslechten in geschillen. DSI maakt zich hard voor een integere en deskundige financiële sector.


Dsi integriteit

DSI is opgericht door de sector zelf, om integriteit en deskundigheid . Alle financieel adviseurs, vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs die bij . Dsi verzwaart toets integriteit. DSI heeft de integriteitstoets verzwaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts