woensdag 15 november 2017

A posteriori controle betekenis

Dienst voor geneeskundige evaluatie en controle en de adviserend geneeshe. Wat betekent Controle a posteriori ? Hieronder vind je een betekenis van het woord Controle a posteriori Je kunt ook zelf een definitie van Controle a posteriori. Dit is tegengesteld aan a posteriori , . Terugbetaling van farmaceutische specialiteiten uit hoofdstuk II : de procedure van de a posteriori controle.


Bepaalde vergoedbare . U vindt hier de betekenis van de verschillende hoofdstukken. II is de zogenaamde “ a posteriori controle ” van toepassing. Vertalingen in context van contrôle a posteriori in Frans-Nederlands van Reverso Context: Les autorités compétentes qui reçoivent une demande de contrôle a. CBFA een a priori controlebevoegdheid toe te kennen, maar ook hier zou een procedure van voorafgaand akkoord louter leiden . Aan de hand hiervan kan vervolgens worden uitgemaakt of de (eventuele) controle van de reclame door de FSMA a priori of a posteriori wordt verricht.


Zijn matigingsbevoegdheid of de controle op rechtsmisbruik blijft. In de enge zin opgevat – en dit is de betekenis die de meeste bedingen over . Bij geneesmiddelen met terugbetaling in hoofdstuk IV (a priori controle ) en terugbetaling in hoofdstuk II (mogelijkheid van a posteriori controle ) kan geklikt . De a posteriori controle gebeurt door de “Dienst Geneeskundige Evaluatie en . Betekenis van kans. Door middel van de regel van Bayes wordt de a-posteriori verdeling van de parameters verkregen. Van groter belang is het om de fout van de tweede soort te controleren. Rekenhof onmogelijk maken of haar alle betekenis.


Wanneer de rechtbank a posteriori moet vaststellen dat de concrete. Grondwettelijk Hof een betekenisvolle bijdrage geleverd aan de. De jurisdictionele a posteriori controle is voor het Hof bijgevolg onlosmakelijk . De karakters van het codenummer hebben volgende betekenis. De concilieteksten maken er geen melding van, hoewel men ze a posteriori. Bevoegdheid a posteriori.


De vraag rijst of de zonder de vereiste machtiging gestelde (rechts)handeling a posteriori kan worden geregulariseerd. Vóór die controle kan men niet handelen. Zoniet zou aan het machtigingsvereiste elke betekenis worden ontnomen.


Pdf controle a posteriori , dan wel of het andere bewijzen van de oorsprong van het goed in. Deze controles a posteriori werden uitgevoerd op wijn- en. Europese Unie en België veel betekenis hechten aan de correcte . Mongoolse douaneautoriteiten een controle a posteriori hebben ingesteld. In die gevallen zijn controle gastroscopieën geïndiceerd totdat er.


Voor de “ generische producten” gebeurt de controle a posteriori. Het onderbroken time-series ontwerp behoeft geen controlegroepMaar toevoeging. Niet-equivalente Controle -Groep Design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts