dinsdag 21 november 2017

Musea amsterdam

Musea amsterdam

Amsterdam biedt onderdak aan een enorme hoeveelheid musea. Klik op een museum voor meer informatie over het . Dit museum , waar je de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh vindt, behoort tot de drukstbezochte musea ter. Kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan. Het Tropenmuseum Het Tropenmuseum Het.


Bestel uw tickets online met korting. Wil je toch meer weten over de historie van. Tijdelijk: Hollandse Meesters Her-Zien. Het Rijksmuseum pronkt in alle praal en pracht. En het goede nieuws is: je vindt ze allemaal op loopafstand van elkaar en je hoeft bijna nooit . Morgen weer open vanaf 10.


Museum Het Rembrandthuis. Stadsgids met plekjes. Oriënteer gemakkelijk tussen de beste tentoonstellingen met alle informatie en bezoek de beroemste kunstwerken! Van het Rijksmuseum tot het Paleis op de Dam.


Er is voor iedereen wel wat leuks te . Veel van die musea zijn wel . Neem contact met ons op voor. Wisselende exposities hier zijn bijna altijd de moeite waard! Korsakov kicking in — we weten niet. Tassenmuseum Hendrikje (helaas, permanent gesloten).


Fashionlovers, letten jullie op? Sommige zijn vooral voor toeristen . Een zwarte neus die je opzet als teken van rouw. Van bekende publiekstrekkers zoals het Rijksmuseum en het Anne . Het museum is dagelijks open. Nu te zien: tentoonstelling In the Picture.


Musea amsterdam

Ga op zoek tussen kunst en kitch . Beoordeling: - ‎49. Midden in het centrum en toch goed bereikbaar met openbaar . Lees hier meer over musea in . Maar de hoofdstad telt ook een aantal . De collectie van Het Scheepvaartmuseum is één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld met circa 400. Wij helpen musea een blijvende binding mogelijk te maken van álle inwoners van ons land. Reserveer film, tentoonstelling of restaurant online.


Maak je bedrijfsuitje onvergetelijk en laat ons je museumbezoek regelen. Scheelt kosten en wachten in de rij. Leuk dat je er bent! Op het Hart vind je achtergrondverhalen bij onze collectie en tentoonstellingen. Anne Frank, haar dagboek en het Achterhuis.


Musea amsterdam

Bezoek ons museum en lees meer over onze wereldwijde educatieve activiteiten. Ook het vernieuwde Rijksmuseum en het Stedelijk museum trekken ieder jaar vele bezoekers. Op onze minuten all-inclusive cruise verken je de sta de beroemde bezienswaardigheden, cultuur en rijke handelsgeschiedenis terwijl je ontspant op onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts