vrijdag 20 september 2019

Tarieven bibliotheek

Er is een passend abonnement voor iedereen. Lees wat je weten wil over contributie, leentermijnen, te-laat-geld en digitale . Kan in de bibliotheek , telefonisch . Lidmaatschap en tarieven. Ontdek de vele voordelen van een lidmaatschap! Al onze abonnementen op een rij. Of je nu jong bent of wás, veel leest of weinig.


Tarieven bibliotheek

Daarom hebben wij altijd een abonnement dat bij . Bekijk het overzicht van de verschillende abonnementen en de kosten ervan, de tarieven voor . Lid worden kan in één van onze bibliotheken. Online bibliotheek. Wist je dat je met een OBA-pas ook mag lenen bij andere bibliotheken ? Handig als je met vakantie bent. En als lid van een andere bibliotheek kan je ook bij de . Welk abonnement past bij jou? Bekijk het complete overzicht van voordelen en tarieven van onze abonnementen.


Al dit moois kost je maar €per maand. Kinderen en ZoetermeerPashouders lezen zelfs helemaal gratis! Ook zonder abonnement heeft de bibliotheek gratis e - . Bibliotheekpas (vanaf jaar). Vanaf jaar wordt bij het inschrijven een geldig legitimatiebewijs gevraagd: rijbewijs, . De bibliotheek is er voor iedereen. U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen om een boek, krant of tijdschrift te.


Tarieven bibliotheek

Klik op de vraag waar je . Tarieven en abonnementen. Met je bibliotheekpas heb je eindeloos lees-, kijk- en luisterplezier. Wanneer je online lid wordt krijg je van ons een tijdelijk nummer. Word lid van de bibliotheek en kies het lidmaatschap dat bij u past.


Als lid van de bibliotheek leent u het meeste gratis. Voor sommige materialen . Dit abonnement is inclusief het lenen van e-books. Abonnementsgeld per jaar. Bezoekers weer welkom! Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen.


Tarieven bibliotheek

Uw nieuwe tarief gaat in bij uw eerstvolgende betaling voor uw jaarabonnement. Standaardtarief € 4- - Geen inschrijfgeld - Leentermijn weken, max. Aanvragen van media uit andere bibliotheken boek € (weken) Bladmuziek € 1 . Nieuw is het tarief dat gerekend wordt voor boeken die geleend worden bij bibliotheken buiten de provincie. Volgende tarieven gelden voor het lidmaatschap, de diensten en het telaatgeld en zijn cumuleerbaar. Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.


In verband met de . We hebben verschillende soorten abonnementen, al vanaf € per maand. Lees hier meer over de voorwaarden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts