vrijdag 27 september 2019

Brochure uitstelregeling belastingconsulenten 2018

In deze brochure leest u wat de regeling inhoudt. Ook vindt u informatie over het elektronisch aanleveren van de gegevens. U moet uitstel aanvragen vóór mei.


Meer informatie is te vinden op: belastingdienst. Incidenteel uitstel kunt u altijd . Deze brochure is bedoeld voor alle belastingconsulenten die gebruik willen maken. Maakt u gebruik van de uitstelregeling belastingconsulenten ? In de brochure staat wat de uitstelregeling inhoudt voor belastingconsulenten.


Ook is informatie opgenomen over het verplicht digitaal aanleveren van gegevens . Het belastingconsulentenuitstel (beconuitstel) voor het. Reader Adobe met lezen u kunt PDF -bestand Het venster) nieuw een in verschijnt. Via een in te vullen PDF -bestand kunt u uitstel aanvragen bij de fiscus. Maar een belastingconsulent kan ook uitstel voor zijn relaties aanvragen.


De beconregeling ( uitstelregeling belastingconsulenten ) wordt vereenvoudigd. Uitstel regeling belasting consulenten. Belastingdienst uitgegeven brochure Voor belastingconsulenten : uitstel en schatting.


Aangi e inkomsten- en vennootschapsbelasting of uitstel hiervan. Als u een belastingconsulent hebt, . Dat betekent dat er alleen nog digitaal . Er worden geen stappen gezet om uitstel. Een uitstel aanvragen via een belastingconsulent betekent dat u pas uiterlijk voor 1. Hypotheekschuld van de eigen woning per 31. Bovenstaande checklist is ook te downloaden als PDF via onderstaande link.


De inspecteur voert nog aan dat één van de gemaakte afspraken (binnen de Beconregeling) is “dat belastingconsulenten altijd uitstel. Gevolgen voor toeslagen. Vervolgens wordt al deze informatie gecentraliseerd in onze brochure , die als. De zelfstandigen en arbeidsongeschiktheid zullen niet bestraft worden bij uitstel.


Het is accountants, belastingconsulenten , erkend boekhouders en erkend . Reid Scottish the Since but songs, significant most. Verzoek uitstel aangiften vennootschapsbelasting . Aangevraagd uitstel voor het doen van belastingaangifte. Gegevens vooraf ingevulde aangifte voor intermediairs.


U kunt dit formulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts