maandag 30 september 2019

Brochure naamswijziging

Brochure naamswijziging

In deze brochure leest u in welke situaties dat mogelijk is. Staat uw situatie niet in deze brochure ? Dan is naamswijziging niet . Brochure naamswijziging. Waar gaat deze brochure niet over.


Van naamskeuze is sprake als een kind de achternaam . Naamswijziging is niet hetzelfde als naamskeuze. Justis is de screeningsautoriteit van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Wilt u een naamswijziging van een achternaam aanvragen? Daarvoor kunt u terecht bij Justis.


De procedure bij de rechtbank valt onder het burgerlijk recht . Op de website van Justis vind u informatie over het wijzigen van uw achternaam. Noteer dan de code die bij . Dan kunt u een aanvraag voor naamswijziging indienen bij . De hele procedure duurt ongeveer maanden (als er geen bezwaren zijn). Voeg de gevraagde documenten toe aan het . In bepaalde situaties kunt u uw achternaam of die van uw kind wijzigen.


Brochure naamswijziging

Deze brochure , die rijkelijk geïllustreerd is met verschillende voorbeelden, legt uit in welke gevallen een verzoek tot verandering van naam of voornaam zal . Er zijn verschillende regels voor het wijzigen van een achternaam:. Hoe regel ik een naamswijziging van mijn voornaam? Wanneer krijg ik bericht over mijn naamswijziging? Deze dienstverlening is gratis voor de naamswijziging.


De brochure en het aanvraagformulier kunt u downloaden bij Dienst Justis via onderstaande link. De dienst Naamsverandering is niet toegankelijk voor bezoekers, maar enkel bereikbaar via post, e-mail en telefoon. U kunt slechts één optie aankruisen.


In verband met het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Kijk voor recente informatie over onze dienstverlening en . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Hoe dien ik een verzoek tot voornaamswijziging in.


In welke gevallen kan ik een voornaam wijzigen. Ook de stappen die minderjarigen . Als het minderjarige kind jaar of ouder is, kan het verzoek wel worden . Maar wij kunnen u daar zeker in adviseren of bij begeleiden. Voor meer informatie, zie de brochure Verklaring van verbondenheid op de website van de Rijksoverheid.


Brochure naamswijziging

Op de ceremonie wordt ook het naturalisatiebesluit . Pleegoudervoogdij en begeleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts