donderdag 19 september 2019

Km vergoeding onderwijs

Km vergoeding onderwijs

Terugbetaling kosten verplaatsingen (geldt niet voor hoger onderwijs ) . De overheid heeft het nieuwe forfaitair tarief bekendgemaakt voor de kilometervergoeding voor verplaatsingen met eigen wagen, motorfiets of . U ontvangt een vergoeding tot maximaal 21. Voor het Voortgezet Onderwijs wordt de afstand bepaald op basis van de kortste route. Algemeen In de CAO voor het primair onderwijs is een vergoedingsregeling. De hoogte van de vergoeding wordt berekend op basis van de (snelste) . REISKOSTEN WOON-WERKVERKEER PRIMAIR ONDERWIJS.


Km vergoeding onderwijs

Boven de kilometer enkele reis wordt de hoogte van de vergoeding gemaximeerd op het niveau. De vaste vergoeding voor woon-werkverkeer wordt berekend op basis van de overeengekomen vergoeding per gereisde kilometer (meestal € per km ), uw. Hoe is de huidige regeling voor reiskostenvergoeding in het onderwijs ingericht? VO ongeveer gemiddeld (1kilometer ) en voor de BVE-sector . Collectieve Arbeidsvoorwaarden voor het primair onderwijs. Voor de eerste zeven kilometers enkele reis wordt geen vergoeding verstrekt.


Hoeveel bedraagt de kilometervergoeding voor woon- werkverkeer en dienstverplaatsingen binnen het onderwijs als deze . Een locatieleider in het voortgezet speciaal onderwijs (vso) maakt zich. In het Portaal Onderwijssubsidies kan het schoolbestuur een tabel invullen van het aantal fte in (vo) of (po) verschillende. Maximale vergoeding gemeente per fte personeelslid per schooljaar.


Km vergoeding onderwijs

Meer dan km , € 88-, € 30- . Gaat uw kind naar speciaal onderwijs ? En ligt de school van uw kind verder dan kilometer van huis? Dan krijgt u misschien een vergoeding voor vervoer van . Vergoeding voor leerlingenvervoer. Gaat jouw kind naar het Speciaal Basis Onderwijs of Speciaal Onderwijs ? En is de reisafstand meer dan kilometer ? Voor deze onderwijsvormen geldt een km -grens van km. Binnen de grens van km wordt er niet vervoerd of geen vergoeding gegeven.


Ieder jaar opnieuw . De fietsvergoeding bedraagt € per kilometer. Bereken gemakkelijk uw maximale reiskosten en km vergoeding. Zie welk bedrag de werkgever onbelast mag verstrekken aan medewerkers. SO) op meer dan kilometer van.


Km vergoeding onderwijs

Voortgezet speciaal onderwijs (VSO) meer dan kilometer ( clusteronderwijs ). Vraag hier online een vergoeding aan voor de volgende voorziening: voor het vervoer naar uw werk of opleiding. Denk aan reiskosten of een aanpassing aan . De minister van onderwijs en wetenschappen en de minister van landbouw,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts