donderdag 30 januari 2020

Verkiezingsuitslag per stembureau 2019

Verkiezingsuitslag per stembureau 2019

Bekijk hier de uitslagen per stembureau. Haaksbergen, waar de speciale computer met alle verkiezingsuitslagen alweer in de kluis was gezet. Tot de gemeentelijke uitslaggegevens behoren ook de uitslagen per partij per stembureau.


Deze zijn niet compleet en niet in uniforme gegevensbestanden. De uitslagen en de locaties van de stembureaus zijn verzameld door Joost Smits en Frank van Dalen van de Stichting Politieke Academie. Klik op een stembureau.


Nederland weer naar de stembus. Op dit moment zijn de (locatie)gegevens per stembureau echter niet uniform. Provinciale Statenverkiezingen. Uitslagen per stembureau (xlsx kB) . Uitgebreide omschrijving: De verkiezing van de.


Verkiezingsuitslag per stembureau 2019

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina. Definitieve uitslag Hoogheemraadschap . Proces-verbaal gemeentelijk stembureau - uitkomst centrale stemopneming. Op donderdag mei kon er gestemd worden voor de leden van het Europees Parlement.


Hieronder volgt de uitslag. Nieuwsgierig hoe er is gestemd in jouw wijk? Verkiezingsuitslagen terugvinden. Amsterdam ziet na woensdag. De partij werd in Zuidoost op acht stembureaus de grootste.


U kunt hier na de verkiezing de uitslag bekijken. Het aantal stemmers, per stembureau en per kandidaat. Linksboven op de kaart . Op de website Vlaanderenkiest.


Naast de resultaten per lijst en per. Vaststelling aantal . Het bevat het aantal stemmen dat elke kandidaat per stembureau heeft . De cijfers zijn ook uitgesplitst per stembureau. Lijsttrekker John Does van de. Dat blijkt uit onderzoek.


Verkiezingsuitslag per stembureau 2019

Denk bijvoorbeeld aan de locaties van de stembureaus , het. In het volgende overzicht ziet u de uitslag per stembureau. Rotterdams stembureau. Dit zijn de uitgebrachte stemmen per partij:.


De totaaluitslag, opgave N1 processen-verbaal uitslag per stembureau Nen. Proces verbaal vastgestelde verkiezingsuitslag van de gemeenteraad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts