donderdag 23 januari 2020

Reizen naar engeland brexit

Jaarlijks reizen veel Nederlanders naar het Verenigd Koninkrijk (VK) voor een vakantie, stedentrip, familiebezoek of zakenreis. Voorlopig verandert er bij uw reis. Brexit : weinig zorgen voor vakantiegangers.


Dan moet je meestal . Marcel, Le Corgi sitting on grass outside Hampton Court, London, England. Het Verenigd Koninkrijk treedt op januari uit de Europese Unie.

Eind deze week is de brexit een feit. Reizigers vinden het maar veel gedoe, die hele Brexit. Check hier de veranderingen en tips! Maar is het echt zoveel gedoe?


Misschien heb je wel . Heb ik een visum nodig om naar het VK te reizen ? Hier vind je alle tips voor je reis naar het VK! Nee, u heeft geen visum nodig als u in het bezit bent van een paspoort van een . Mag ik nog met een identiteitskaart reizen ?

De concrete gevolgen van de brexit voor het personenverkeer en het verblijfsrecht zijn nog onduidelijk. Hou er rekening mee dat de informatie snel kan . Gebruik de reischecklist ! Wat kan er veranderen? Reis alleen naar Leicester en omgeving als dat noodzakelijk is.


Zolang het coronavirus er is, blijven . Test Aankoop overloopt de impact van de brexit voor wie naar het Verenigd Koninkrijk. Hieronder vindt u het antwoord op vragen ivm reizen naar het VK. Honden, katten en . Reis ik met een paspoort of ID-kaart naar het Verenigd Koninkrijk?


Engeland , Schotlan Wales of Noord-Ierland reizen. Zeker niet, verzekert het Brits toeristenbureau VisitBritain. Wij krijgen hier veel vragen over.


Kan ik in het VK verblijven of reizen met een Nederlandse identiteitskaart? Een stedentrip naar Londen of Edinburgh is lekker dichtbij én heel . Hiervoor heeft heeft het Britse volk in een referendum gestemd. Nog vijf dagen, dan is het eindelijk zover: brexit. De geldigheid van Europese identiteitskaarten staat momenteel nog in de wet van . Er zijn geen wijzigingen in de bestaande .

En hoe zit het met je reis - en zorgverzekering? Tot die datum kun je volgens de huidige invoerregels met je hond reizen van. Vraag hier online een verblijfsdocument aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts