dinsdag 21 januari 2020

Omgevingsvergunning checklist

Omgevingsvergunning checklist

Doe even de vergunningscheck zodat je zeker weet of je wel een omgevingsvergunning nodig hebt! Inhoudsopgave checklist. Als de behandelend ambtenaar denk dat het nodig is kunnen aanvullende gegevens worden gevraagd. Uw aanvraag omgevingsvergunning kunt u digitaal. Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen.


Omgevingsvergunning checklist

In de Ministeriële regeling omgevingsrecht (Mor) staat welke documenten bij de aanvraag voor de omgevingsvergunning bouwen nodig zijn. De gegevens bij een vergunningsaanvraag moeten voldoen aan de technische richtlijnen van de Vlaamse overheid. Kleine werken op en rond een gebouw zijn vaak vrijgesteld van vergunning. Checklist snelle omgevingsvergunning. Zaaknummer (in te vullen door de gemeente) : Voor het . Hebt u een omgevingsvergunning nodig?


Lees dan hieronder hoe het werkt en waar u de vergunning aanvraagt. Ook als u wilt weten of u een vergunning. De termijn voor de aanvraag omgevingsvergunning komt stil te liggen als wij om. Dit is een overzicht met de gegevens waar u zoal aan kan denken als u een aanvraag omgevingsvergunning indient.


Omgevingsvergunning checklist

Aan dit overzicht kunt u geen rechten . Heeft u een vergunning nodig ? Vergunning nodig of niet. Misschien hoeft u alleen . Wilt u (ver)bouwen? Dan heeft u misschien een vergunning nodig. Er zijn landelijke regels die bepalen welke bouwwerken vergunningsvrij zijn en welke niet. In de checklist staat een overzicht van de gevraagde bijlagen bij een vergunning voor.


Wel of geen vergunning nodig? Het je als startende ondernemer een vergunning nodig? Denk aan een omgevingsvergunning , drank- en horecavergunning of andere zaken. U kunt deze meteen aanvragen via het omgevingsloket. Is de uitkomst dat u geen . Een monument aanpassen?


Omgevingsvergunning checklist

Omgevingsvergunning. Activiteiten zoals bouwen (bouwvergunning), verbouwen, slopen, een boom kappen, regelt u allemaal in één vergunning : de omgevingsvergunning. U wilt iets bouwen of verbouwen?


Of iets anders veranderen? Dit kan vaak alleen met een omgevingsvergunning. Bent u van plan te gaan bouwen, slopen, kappen of een uitrit aanleggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts