vrijdag 31 mei 2019

Openingsuren stadhuis landen

Openingsuren stadhuis landen

Wij werken momenteel enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, neemt u best telefonisch contact op met de dienst. Openingsuren en contact. Gemeentebestuur in Landen is momenteel gesloten. Eigenaar van dit bedrijf?


Openingsuren stadhuis landen

Neem deze handelszaak . Wie nog geen inwoner van Landen is of niet over een elektronische identiteitskaart beschikt, kan in het stadhuis een toegangskaart uitlenen. Publieksbalie en loket. Bekijk de openingstijden bij contact.


Let op: afhalen van een rijbewijs, paspoort en . De postdatum geldt als bewijs. Ook kinderen jonger . Een geldig reispaspoort is vereist voor alle landen waarvoor de gewone Belgische identiteitskaart niet volstaat. Winsum (Hoofdstraat W 70). Binnen de EU- landen (en bepaalde niet-EU- landen ) is je Belgische identiteitskaart een geldig bewijs van je Belgische nationaliteit.


Aangepaste openingstijden en dienstverlening in verband met coronavirus. Voor andere landen heb je . De eID heeft de grootte van een bankkaart en beschikt. Twitter gemeente Vijfheerenlanden. LinkedIn logo LinkedIn gemeente Vijfheerenlanden.


De zetel Landen wordt op dat ogenblik gesloten en verhuist naar het hierboven vermelde adres te Zoutleeuw. Europese Economische Ruimte (EER): dat zijn de landen van de Europese Unie plus IJslan Liechtenstein en. Dat wordt in de reispas aangebracht door de Ambassade of het Consulaat in België . Het College van de . U vraagt het rijbewijs aan op de dienst burgerzaken tijdens de openingsuren.


Een paspoort is een document om je identiteit te bewijzen in de landen waarvoor de Belgische identiteitskaart of verblijfskaart niet volstaat. Met deze reisdocumenten kunt u ook naar andere landen reizen. De oude rijbewijzen . Met een identiteitskaart kunt u de meeste.


Meld je bij aan het centraal onthaal tijdens de openingsuren of maak een. Na een vijftal dagen haal je je rijbewijs af bij het centraal onthaal in het stadhuis. Hier kan je de landen en hoofdsteden van Europa oefenen. Wilt u een rijbewijs aanvragen of heeft u uw rijbewijs verloren?


Openingsuren stadhuis landen

Een Belgische identiteitskaart volstaat. Je hebt een geldig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts