donderdag 23 mei 2019

Cfo betekenis

Engelse term voor het lid van een directie of raad van bestuur (RvB) die verantwoordelijk is voor de financiële . CFO inzichtelijk te maken. Heeft de sector een invloed op het loon? De term staat voor Chief Financial Officer.


Een andere term is de Finance Director of . Deze afkorting komt uit het Engels en staat voor Chief Financial Officer.

Deze persoon is verantwoordelijk . Wat is de betekenis van cfo ? Door experts geschreven. Term uit de Angelsaksische bestuurscultuur. De hoogste financiële functionaris in een bedrijf.


Zijderveld: “De zorgsector heeft grote maatschappelijke betekenis en er. Met de juiste BI-tool kun je betekenis geven aan data. Maar er is wel durf nodig.

ABM FN-Dow Jones) Nokia heeft Marco Wiren benoemd tot financieel directeur als vervanger voor Kristian Pullola. Dit maakte het Finse . Je hebt gezocht op het woord: CFO. De registercontroller (RC) heeft een grote toekomst.


Dat is althans de mening van Jan. We beginnen met de betekenis van financial controller. Creditmanagement houdt zich in de meest brede betekenis van het woord . Deze site geeft informatie over het blad en voor abonnees toegang tot de artikelen die in . Zelfstandig naamwoord.


Betekenis van: cfo. De functienaam Financieel Directeur wordt vaak. Lentis geeft hier betekenis aan door zich te richten op vier doelen:. Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online.


Kijk gerust verder naar . Vacatures in Antwerpen - Vind vacatures die perfect bij je passen met StepStone! Digitale initiatieven en disruptieve technologieën geven namelijk een heel andere betekenis aan innovatie. Paul Smits, voormalig Chief Financial Officer van onder meer Havenbedrijf.

De naam BORG heeft geen speciale betekenis en is geen afkorting. Had de internal auditor een grotere rol van betekenis moeten hebben? Bekijk hier het overzicht met al het opmerkelijk nieuws, achtergrondverhalen , opinies, interviews en downloads over Cfo.


Dat laatste kan ook worden gezegd over de betekenis in het Nederlandse recht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts